Piece of cake!

Söndag kväll, och här hänger jag :)

Morgonen var lugn och även förmiddagen. Har bara varit hemma och myst på, så jäkla tråkigt väder det har varit/är idag! Bara massa regn och rusk :( När Emil somnade vid tolv tiden så tog jag tag i förrådet, för det måste ju göras nån gång. Var inte så mycket som jag trodde det var. Blir att slänga det mesta. Gick iallafall igenom skrivbordslådorna och rensade där, sparade en massa kort och dylikt :) Han inte riktigt färdigt, men det mest blev gjort.

Tog mig ut med Ebbs på en prommis kring två tiden iallafall. Kastade lite pinnar och tränade fot :) Vid tre drog vi oss ut till Antnäs för att käka middag, korvstroganoff och ris, super gott! :) Me like husmanskost, iallafall om nån annan än jag lagar maten, haah. Hem kom vi oss vid halv sex tiden och har bara varit hemma sen dess. Daniel kom och hängde ett tag, trevligt. Sen när Emil somnade där vid åtta tiden så gjorde jag klart resten i förrådet, så nu är det fixat och klart! :) Så allt som nu står i förrådet ska kastas, skönt.

Nu ska jag dricka min älskade coca cola (är fortfarand helg men inte länge till så måste passa på:P) och glo på tv, sen blir det sängen.

Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja nu växer han ju snart om Emil om du inte skynder dig! ;)

2008-10-06 @ 08:49:17
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0