Lördag morgon

Då var det helg igen. Veckorna bara rullar förbi, fast jag inte gör nånting speciellt på dagarna. Nu är det ju faktiskt inte så länge kvar till jul.. Om man riktigt tänker efter ;)

Igår var vi bara hemma hela dagen och mös på! Vi for till Antnäs och åt middag, det var våran ansträngning på dagen! :) När Emil hade somnat så for jag på Maxi och handlade mat åt Emil och snarra till mig själv. Och självklart min efterlängtade Coca-cola! ;) Gud så mycket roligare mat man kan köpa till barn när dom blir 5 månader jämfört från 4 månader, superkul! Får se vad han tycker om Kyckling och pasta ;) Som sagt, kvällen spenderades hemma i soffan med godis och läsk.

Inatt har Emil varit skitjobbig! Han har inte varit vaken, men han har "vaknat till liv" och grinat hundra miljoner gånger! Lyfte över han till våran säng men då blev det så varmt så han fick hoppa tillbaka till sin egen säng igen. Men sen fick han komma nu på morgonkvisten så jag fick sova lite längre :) Tror jag har sprungit upp och tryckt in nappen en miljon gånger också. Tokiga unge!! ;)

Nu är vi iallafall vakna och pigga. Emil är lite sur för han har tråkigt, så ska nog ta och underhålla han! Måste även trycka nå frukost. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sara

Kikar in på din blogg .. =)

2008-10-11 @ 09:42:12
URL: http://frunilsson.blogspot.com
Postat av: Nathalie

:-)



Busemil! säg åt honom att sova! :)

2008-10-11 @ 21:33:17
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0