Haha, som vanligt!

Alltid när jag planerar nånting så blir det aldrig som jag planerat. Vad beror det på?!

Vi for och storhandlade idag. Men jag for aldrig på Lindex och jag köpte inga sladdar till mina lampor. Allt sånt glömde jag bort! ;) Jag for till gamla lägenheten nu ikväll då Emil hade somnat, MEN.. Blev inte så mycket gjort där. Patrik skickade sms och skrev att Emil hade vaknat och var helt galen, han slutade aldrig skrika! Så då var det bara att fara hem! (Tur att det var nära:P) Han hade iallafall lugnat ner sig när jag kom, så jag la han i våran säng och han somnade nästan på en gång! Så jag bar över han till hans säng.. Och det är fortfarande tyst. (Det var för typ en timma sen som han somnade om)

Och inte har jag packat nå glas idag. Inga köks saker över huvud taget! Däremot så har jag packat upp alla kläder, handdukar och sängkläder, så nånting vettigt har jag åtminstone gjort ;)

Imorgon tänkte jag och Suzie gå till storheden med barnen och Ebba. Kul att komma ut lite och inte bara vara hemma. Så då ska jag passa på att gå in på Lindex och kanske köpa dom där satans sladdarna. Om jag nu kommer ihåg! ;) Kan hända att jag slinker in på HM och köper mig ett par mjukisbyxor också, hehe.

Nä, nu ska jag dricka upp min cola och mysa lite för mig själv i soffan innan jag ska sova! (Jag veeet, det är vardag, men jag har fuskt mycket med läsken nu under flytten. Fyyy mig!!)

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Solan



Hallå



Kul att höra av dig. Lisa jobbar på Sillen i veckan ska prata med henne om att hälsa på dig o se ditt vackra barn. Ha det gott Puss/solan

2008-10-28 @ 09:19:19
URL: http://solblom.blogg.se/
Postat av: Nathalie

:P Kom och ta henne! ha ha

2008-10-28 @ 14:04:13
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Har ej sagt upp våran, måste göra det, inflytt mellan 17/11 och 5/2, så vi får väl se när vi blir av med våran :)

2008-10-28 @ 21:34:57
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0