4 dagar kvar! :)

Snart flyttar vi. Nu är det inte länge kvar, 4 dagar :) Kanske borde börja packa? Haha! :) Har knappt packat en enda flyttkartong, men ska börja idag. Ärligt talat så har vi faktiskt inte så jättemycket saker. Som tur är! :) Mycket har vi slängt. Och om 4 dagar så hämtar vi nya soffan också, kan knappt vänta, är så grymt sugen på den nu nu nu! Ska bli så jäkla kul :)

Nåja. Slutpratat om det.

Gårdagen spenderades hemma. Myste på och tog oss en promenad hela familjen. Igår använde jag min vinterjacka, för nu är det kallt ute! :( Skulle verkligen behöva mig en ny jacka, får se om jag köper nån eller inte?! Så igår blev det inte så många knop gjorda med andra ord. På kvällen fick Emil bada, shit vad han plaskar! :) Han älskar vattnet, fast helst av allt vill han stå i baljan, haha! Min knaskille ;)

Emil slocknade klockan åtta så då tog jag tag i disken och sen blev det soffmys med choklad och cola ;) Igen! Gick och la mig vid tolv och tror att jag somnade fort, jag var sjukt trött. Fan, jag har ingen aning om vad Emil pysslar med på nätterna? Om han drömmer mardrömmar eller är allmänt knepig, för han vaknar minst 2-3 gånger/natt så jag måste gå upp och ge han nappen. Lite irriterande är det eftersom min sömn förstörs. Men men, vad gör man inte för lilleman?! ;)

Nu ligger han och skriker på golvet, och nu är det faktiskt glädjeskrik, haha. Ska underhålla han lite och även äta frukost. Flingor och mjölk, mums! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0