Morgontrött

Javisst är jag det. Fy tusan så trött jag är! Brukar inte vara det, men det beror nog på att det är så mörkt ute. Emil är dessvärre jävligt morgonpigg, haha ;)

Fick nyss ett mail om ett julerbjudande från fujifilm, kan köpa canvastavlor för bara 595 kronor styck! Det är dyrt, men billigt för att vara canvas. Och det är ju de som jag vill ha, på just canvas. Men har jag råd? Neeej. Tänk 4 st, det är ju 2400 kronor, dyrt! :( Nåja, får se om jag kanske önskar mig i julklapp? Iallafall 1 eller 2 tavlor? Kan ju alltid drömma att jag får dom? Haha! ;)

Idag blir det mest troligt att bara vara hemma hela dagen. Patrik jobbar förmiddag idag så vi är själva. Blir en morgonpromenad med Ebbs sen, fast ingen lång sträcka. Hon får alltid en kortis på morgonen och sen en längre mitt på dagen :)

Funderar även på om Emil ska sova hos farmor idag? Skulle verkligen behöva få sova ut och så tänkte jag kanske städa och dona på här hemma? Får se hur det blir. Har iofs inte ens frågat så det kan ju hända att dom har planer. Vi ser ju.. Går det inte så går det inte, då får det bli en annan gång. Om jag ens frågar? Kan säga så men sen så vill jag ju ändå ha min skatt hemma. Och det brukar oftast bli så! ;)

Nu ska jag ta mig lite fängelsefrukost (Knäckebröd, haha!) och kolla på tv.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jo jag förstod det :)

2008-11-21 @ 08:22:36
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: jonna

ja även om de e tungt å va utan dom små liven så är de hemskt skönt att bara få rå om sig själv:)



Men nu e min lillskrutta lite förkyld så nu har man några hemska nätter framför sig;)

2008-11-21 @ 14:17:35
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: fanny

Jag vet inte alls vad jag ska göra..? nyss vaknat efter natt jobb. =P Jag får nog tillbaka min mobil idag, så jag ringer dig då :) Puss!

2008-11-21 @ 15:32:48
URL: http://colorcream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0