Hemmakväll iallafall ;)

Dopet gick bra. Satt i kyrkan och sen var det fika! Jävligt goda tårtor måste jag säga att det var. gottegris som jag är!! Brummade hem så Emil fick middagen hemma vid fyra tiden, sen var det bara att packa ner han i bilen igen för att åka till Måttsund på middag. Var hemma rätt tidigt, strax efter sex nån gång. Vi orkade inte stanna kvar eftersom Emil var ruskigt trött och grinig! Tyvärr så somnade han inte bilen hem. Väl hemma så blev det blöjbyte, pyjamas och välling. Han däckade strax före sju! Kors i taket! Har aldrig hänt tidigare.. Men med tanke på hur lite han sovit under hela dagen (han sov max 1½ timma) så var det inte så konstigt.

Kring halv nio knallade jag ner till Suzie där hon, Sara och Anne satt och drack lite :) Fick en cider av Suzie så jag satt och var social fram till tio. Då for dom vidare och jag gick hem. Sen dess har jag bara suttit i soffan och slöat. Kollat på tv och surrat i telefonen :)

Nu är jag jättetrött så ska ta mig min sista rök och sen krypa ner i sängen med Ebba! ;) Man vet ju aldrig när man måste kliva upp nästa gång?!

Jo just det.. Som rubriken lyder så blev det ingen barnvakt åt Emil. Tyckte det kändes onödigt eftersom jag bara skulle vara hemma! Jag han inte på bolaget idag så därför får han sova hemma med mamma och pappa! ;)

Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0