Det var helgen det..

Japp. Nu är helgen över. Nästan. Bara idag kvar, idag är det en slappar dag!

I Fredags så kom Sara, Emils faster, hit. Hon kom kring elva tiden. Trevligt med sällskap, så vi surrade på och busade med Emil :) Passade på att damsuga så det blev rent och fint på golvena! :) Kring halv ett tiden knallade vi ut på en promenad. Blev aldrig att gå runt Kyrkbyn men vi gck ändå en rätt så lång sväng. Halv två mötte vi upp Emils farmor utanför hennes jobb och sen gick vi hemmåt igen! :) Så vi var ute i ungefär en timma, jätteskönt var det. När vi kom hem så fixade jag färdigt här hemma.. Jag la ut mattan vi köpt och små plockade lite. Det blev bra med mattan, bortsett från att vi fortfarande inte har något vardagsrumsbord, haha ;)

När dom hade farit hem tog jag mig en dusch och sen vid fem tiden knallade vi till mamma och pappa för middag! Gott var det, speciellt glassen till efterrätt ;) Drack en cider där och satt och surrade, det är som kul :) Patrik och Ebbs knallade hem där vid sju medans jag och Emil stannade ett litet tag till. (Var ingen idé att gå hem då för Emil skulle ha somnat i vagnen. Bättre att vänta tills efter sista måltiden så han somnade för natten sen) Emil åt halv åtta och sen gick vi också hem. Tog det lugnt hemma resten av kvällen!

I Lördags (igååååår) så gick vi till mamma och pappa på förmiddagen och sa hejdå till farmor som skulle åka hem! Sen for vi och handlade och postade en tavla där kring två tiden. Vid tre tiden var vi klara så Patrik släppte av mig, Ebbs och Emil hos mamma (HAde barnvagnen där) och vi gick på en promenad. Patrik fick fara hem och göra iordning för middagen ;) Middag åt vid rätt sent, halv sju. Vi bjöd Tomas på mat, fläskfilé potatisgrattäng och pepparsås. Gott! :) Sen fick jag finbesök, Helena och Fanny kom och hälsade på! Riktigt roligt, för do träffar jag inte så ofta längre! :( Så vi surrade på och hade det allmänt trevligt :)

Det var min helg, än så länge! Idag ska jag tvätta och sen vet jag inte. Haha! :) Nu är Emil less, måste gå till han.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

2 nätter i rad med sömn nu! :)

2008-11-09 @ 11:26:07
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Nathalie

yepp :)

2008-11-09 @ 16:35:48
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0