Tisdag

Tisdag idag.

Dagen har gått fort som alla andra dagar går just nu. Lilleman är lika snäll som vanligt :) Tänkte att vi skulle ta en promenad idag men så blev inte fallet. För det första så har det haglat idag (FAN, trodde sommaren var på väg) och sen så blåser det så satans mycket. Typiskt! Kanske går ut en sväng ikväll eller varför inte imorgon? Vi ser ju :)

Igår var vi på BVC och allting såg bra ut. Han väger fortfarande väldigt lite (enligt mig iallafall) men han har gått upp i vikt iallafall, och det är de som räknas :) Ska tillbaka nästa Måndag och då hoppas jag att han har gått upp ännu mera, så mycket som han äter :)

Är jävligt less också på mitt ena bröst, haha! Har hämtat ut mina tabletter nu som ska stoppa mjölkproduktionen (nej jag ska inte amma, för det går inte ) men jag kan inte börja äta dom förrän jag fått bröstet normalt igen. Varför ska man kunna få mjölkstockning? :( Hoppas det blir bättre snart för jag håller på bli toookig.

Malin har även varit här idag och hälsat på, alltid lika trevligt med besök :) Bjöd på lite fika och en kräk bebis, haha! ;D

Nu ska jag kila vidare.

Kommentarer
Postat av: Jonna

hehe, klart att du e välkommen. Ja har bakat massa idag! Å fika på stan kan ja hänga me på när ja fått öva lite;)

Kram

2008-05-13 @ 18:05:43
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Lisa

MISS YOU!

2008-05-13 @ 20:22:33
URL: http://lajsaminelli.blogg.se
Postat av: Malin

Haha slapp du få i håret den här gången eller? :) Nu ska jag ha muntlig miniföreläsning. Wish me luck :)

2008-05-15 @ 09:38:52
URL: http://malindas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0