Nu är det bestämt!

Nu är det så att vi bestämt oss för Emil. Och nu finns det ingen återvändo för nu har jag skrivit papprerna, haha :P Så nu har våran lilleman ett namn, vad knasigt. Vi som kallar han för lilleman ;D

Hela hans namn blir Emil Olavi Kalmdal. Alla namn är efter Patrik och det är för att det är släktnamn, så då vill vi föra det vidare. Är ju som lite kul ;)

Idag har det blivit en lugn dag, precis som alla andra dagar just nu :) Har iallafall tagit mig ut en sväng nyss. Gick till Rimi med Ida och hundarna. Emil fick vara hemma med pappa! :) Behövde verkligen ta mig ut, känner mig så sjukt tung i skallen. Kan ha att göra med tabletterna jag började äta idag. Man kunde tydligen få yrsel och illamående, och det har jag märkt av när jag stog och diskade :/ Men hoppas det blir bättre snart..

Och imorgon börjar Patrik jobba igen. Guuud vad skumt det kommer kännas att vara själv. Då måste jag ju ta alla promenader med hunden, huvva. Haha! Nä, skönt att ta sig ut i friska luften, men det är ju så satans kasst väder :( Hoppas det blir varmare snart, för nu vill jag ju faktiskt ha sommar!

Ska fixa färdigt disken innan plutten vaknar och vill äta, igen! ;) Sen ska vi till mamma och äta middag, gott! :)

Ha en fortsatt trevlig Söndag :)

Kommentarer
Postat av: Helena

Det var ju ett jätte gulligt namn :) Jag kanske kommer förbi och hälsar på i helgen om det är okej, och du inte har allt för mkt att göra :)

2008-05-18 @ 15:35:07
URL: http://hheelleennaa.blogg.se
Postat av: Jonna

ja tycker Emil e att kanon namn!!!:D
Så ni har gjort ett bra val, när får man hem papprena?:)

2008-05-19 @ 10:50:41
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Jonna

ojoj, dom e hemskt obrydda=)
Dom tittar å vill lukta, men än får dom inte de:)
Ja e för snåååål;)

2008-05-19 @ 12:05:30
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0