Så satt jag här igen!

Ledigheten tar alltid slut så fort! :( Så jäkla tråkigt.. Nu sitter jag på jobbet igen och längtar bara hem till Patrik och Ebbs! :) Vill myyyysa!

Helgen har varit relativt lugn. I Fredags satt jag bara hemma hela kvällen med Ebba och min kära glass! Hahah. Hade sjukt tråkigt, men hade ingenting att göra, så satt i soffan och tröck glass. Fy Lisa! Måste lugna ner mig med glassen nu, annars kommer jag smälla till rejält : /

By the way så har jag nu gått upp ca 9-10 kg! Känner mig tjock, haah ;D Och flera kilon kommer det bli. Tyvärr! Men får se till att motionera mycket sen så alla kilon rasar :) Är nu i v30 (29+2) Nu är det inte alltför länge kvar, 10-11 veckor. Eller jo, det är länge, men tiden går så satans fort! Lovely ;)

Igår så tog vi det lugnt. Patrik var bakis som ett psyk, hahah, rätt åt dig älsko, för det var ju självförvållat!! :D Jag, Patrik och Emma var och käkade lunch på Palma. Sen så var jag bara hemma och tog det lugnt. Tog mig en promenad med Ebba och sen diskade jag bort all den jävla disk vi hade! Blääää..

På kvällen så for vi till Bensbyn och köpte oss en bilbarnstol. Så nu är äntligen det fixat! :) Nu har vi handlat alla stora saker, endast småplock kvar i princip. Så de blir en till sväng till IKEA i April, det ska bli kul :) Efter det så for jag till Malin som flyttade igår (egentligen i förrgår, men igår på riktigt) Hjälpte henne och Helena att montera upp sängramen och sen satt vi bara och snackade skit :) Det var jättetrevligt tycker jag! Så länge sen jag umgicks med dom två. Tyvärr! De måste göras om :) For väl hem strax före tolv, kollade lite tv och sen stupade jag i sängen. Trött var jag!

Nu ska jag fortsätta här och försöka göra nå vettigt, men alla kunder är så satans otrevliga så det är inte ens kul! :(
Ha en bra Söndag.

Kommentarer
Postat av: Skvallerblaskan

Hej. Gjorde du något pinsamt på krogen i helgen? Eller har dina kompisar skämt ut sig? Vi vill upplysa dig om Luleås nya skvallerblogg. Kika gärna in och lämna en kommentar eller maila oss om nytt fräscht skvaller som du känner till. Puss & Kram!

2008-03-03 @ 14:49:12
URL: http://skvallerblaskan.blogg.se
Postat av: Anonym

Men Lisa då! Det är ju Ebbas modellkarriär vi snackar om. Det är en investering väl värd pengarna. Tänk när hon blir internationell champion, då ska du se att det klirrar till i kassan. :)

2008-03-04 @ 12:37:48
URL: http://rudies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0