Lördag

Lördag idag. Imorgon är det Söndag, vilket innebär jobb! :( Men nu ska vi tänka på nå roligare! Än är inte helgen över ;)

Jahapp. Torsdagen var pain in the ass!! Hade sjukt ont i tanden! Så jag tog mig till jobbet, men var bara där en timma sen orkade jag inge mer så jag for hem. Hade så ont att jag knappt kunde prata. Huvva, trodde inte jag skulle överleva natten, men nu sitter jag ju här iallafall ;)

Fredagen kom med glädje. För jag fick ju såklart åka till tandläkaren tio på morgonen och fixa tanden! Fick en jävla massa bedövning som gjorde att halva munnen och kinden hängde typ halva dagen, haha! Såg skitrolig ut ;) De tog ungefär 1½ timma innan jag tog mig därifrån, och jag hade såklart ont men inte lika ont som tidigare. Skönt! Däremot så började det göra ont mot eftermiddagen igen :( Var tvungen att ta värktablett. Natten gick iallafall att sova och nu är de inte sådär jättefarligt, men börjar det göra ont igen så måste jag ringa en jourtandläkare! Blääää :(

Iallafall så var inte det de enda jag gjorde igår. Var hos mamma och käkade lite frukost efteråt. Sen gick jag och Patrik en promenad med Ebbs på storsand så hon fick springa av sig! Mycket energi, jajjemen! Sen hem och tog det lugnt, inte många knop blev gjorda.. Tog oss en promenad med Ebba där vid sjutiden, lämnade henne hemma och for sen till Ersnäs och var lite social med Elina, Moa, Daniel och Jossan. Trevligt ;) Snackade massa goja som vanligt! Haha :P For hem strax efter tio och glodde lite tv, sen däckade jag vid tolv! :)

Och idag så är det fint väder. Har varit på en snabb morgonsväng med Ebba. Blir väl en lite längre promenad nu mitt på dagen. Så jävla skönt att röra på sig! Då känner jag mig inte lika stor som jag är nu, haha! ;D Ska även och äta middag hos mamma och pappa idag. Dom bjuder på nån gomiddag eftersom vi firar att Patrik fått jobb, haha! ;) Kalasbra. Gratis är alltid gott! ;)

Näpp, nu blev det här långt. Ska käka frukost nu!
Happy holliday


Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart Lycklig ska med till fjällen! Mamma har köpt en pulka och allt åt oss och jag har beställt västa mysiga overallen till henne. :) Hon kommer nog älska att få vara i fjällen och åka skoter och springa i snön. Det ska blir riktigt härligt! :)

2008-03-09 @ 11:17:54
URL: http://rudies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0