Kort inlägg idag!

Tänkte bara dra en snabb bloggning nu såhär innan middagen.

Igår hände inte mycket. Tog en promenad med Ida och hundarna och pratade om allt och inget som man typ alltid gör! :) Var även på middag hos mamma och pappa. Var faktiskt inge gott, haha! Inte ofta jag säger så men dom provade något nytt, och det var ingen hit för varken mig eller Patrik. Aja, då har man fått prova på lamm stek! Sen vid sju tiden så kom Emelie och Vilma förbi och var lite sociala med mig och Ebba. Dom stannade till nio, och efter det så låg jag bara i soffan och slöade. Tänkte ta mig en långpromenad med Ebbs där vid halv elva för att ha nånting att göra, men hon var ju hur tråkig som helst! Ville inte ens gå, så de blev en kort sväng.

Idag har jag inte heller gjort alltför mycket. For till mamma och pappa på förmiddagen och åt lite tårta. Fanns kvar från igår och jag var så sjukt sugen, hehe! ;D Sen efter det så for jag och Patrik till Sunderbyn och hämtade våran kära Audi som nu äntligen är fixad. Skönt att ha tillbaka bilen igen!! :) Sen vid halv tre - tre tiden så gick jag och Ida en promenad med hundarna. Riktigt skönt ute. Lite kallt, men vi överlevde! ;) Träffade en jättegrov amstaff hane när vi var på väg hem. Sjukt stort huvud hade han!! Men jisses så fin :) Både Ebba och Akela tyckte han var jätteintressant och rolig, så självklart fick dom hälsa :)

Och nu har jag bara legat i soffan och slöat och sett en film. Eller ja, den är väl inte slut ännu, orkar bara inte titta, haha! :) Håller även på med middagen, kyckling i kokosmjölk och ris. Super smarrigt!! Sen så blir det att fara till Emelie, Alex och Vilma och hälsa på. Alex hade köpt ett x-box så självklart ville Patrik följa med, haha! :P Det blir säkert trevligt :)

Blev inget kort inlägg som jag tänkt mig.. Nåja, skit samma! ;)

Tänkte även säga att den här ledigheten som jag haft från jobbet har rent utav sprungit förbi mig känns det som! Fast jag har ju iofs gjort nånting alla dagarna och inte bara suttit hemma. Men det har gått sjukt fort! Kan ju även påpeka att det ruskigt skönt att vara ledig idag, just för att det är Söndag. Har i princip aldrig varit ledig en Söndag! Förutom kring julafton och röda dagar såklart..

Imorgon börjar verkligheten för mig igen. Inte för alla, men för mig iallafall. Men jag hänger inte läpp för det, för nu har jag endast två veckor kvar att jobba. Och det är lika med 9 arbetsdagar! Sen blir jag långledig ;)

Nu äta, hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0