Hundslagsmål och födelsedagsbarn!

Igår var det en lugn och skön dag. Satt i princip bara hemma hela dagen lång. Tog mig en dusch där vid fyra tiden och strax efter det så ringde Emelie och frågade om vi skulle ta en promenad med hundarna. Och jag sa ju då självklart ja, hur kan man motstå det? :) Den här gången var det Rex som fick följa. Var länge sen sist han fick träffa Ebba.

När vi gått ett tag så bestämde vi oss för att släppa dom på isen så dom fick springa av sig all energi som dom hade. Gick jättebra dom första 3 minutrarna, men sen rök dom ihop!! :( Både jag och Emelie var hur shockade som helst eftersom det aldrig någonsin varit problem mellan dom. Dom har inte ens visat någon tendens att vara sura på varandra. Dom fick väl helt enkelt någon fläng bara! Som tur är så var dom inte alls sura på varandra efteråt, Ebba ville fortfarande leka, men Rex var inte riktigt sugen på de, och de kan väj jag förstå! Nåväl, allting slutade bra, ingen av dom fick stora skador, endast små sår. Rex fick ett bitmärke i kinden! :( Vi gick iallafall hem till mig och tvättade de små såren, och då var dom som vanliga igen. Stog och slickade på varandra. Konstiga! ;)

Emelie och Rex for hem där vid kvart över sex, halv sju tiden. Och kort efter det (kring halv åtta-åtta) så for jag till henne! Vi åt kycklingsallad och sen en massa godis! Det var riktigt gott :) Sjukt kul att umgås med Emelie, och nu har de blivit två kvällar i rad! Fattar inte vad vi pratar om, men vi pratar då konstant iallafall :) Niiiice. For hem strax efter elva.

Idag fyller lillebror år!! Han blir myndig, hela 18år. Fatta vad fort tiden går! Helt sjukt! Känns som att han är en liten plutt fortfarande, haha! :D Ska iallafall dit och käka middag, tårta och såklart påskägg ska vi få! (Lisa har tvingat sin mamma att köpa det;) Haha! Det blir nog trevligt. Däremot så har jag inge paket åt han, men de kan han få sen. Han har ingen rik syster, tyvärr! :P

Annars idag händer inte så mycket. Patrik och Ebba for nyss till måttsund, skulle ut till stugan en sväng. Tänkte först följa med, men då började han stressa mig så mycket och sa att vi måste åka nu! Så då sket jag i det.. Har inte ens hunnit äta frukost. Och då blir jag bara grinig. Inte trevligt.

Nä, ska ta mig frukost i magen och sen inte göra nånting alls tror jag. Plocka undan lite här hemma, ser ut som ett bombnedslag! Glad påsk!! ;)

Kommentarer
Postat av: julia

glad påsk, läs gärna min blogg :)

2008-03-22 @ 10:10:14
URL: http://allasjulia.blogg.se
Postat av: Maria

GLAD PÅSK! :) Hoppas du får en underbar dag!

2008-03-22 @ 10:13:48
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Postat av: Malin

Glad påsk :)

2008-03-22 @ 12:30:42
URL: http://malindas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0