Lördag

Hej och välkommen.

Om man skulle ta och uppdatera lite om gårdagen då? Som sagt, hade tankarna på att fara till Boden, och så blev också fallet. Kvällen började hos Emma med henne, Moa, Ida, Daniel, Sandra och Linnea. Riktigt kul och trevligt hade vi! :) Vid halv tio så kom skjutsen och vi satte fart mot Boden city! (??)

Där drack vi alkohol, åt god mat (Iallafall jag och Ida ;P), åkte karuseller och träffade massa folk :) Så det var kul. Däremot var jag lite less på slutet men de är sånt man får ta. Man kan ju inte alltid ha kul. Eller?! Vet inte riktigt hur mycket klockan var när jag väl tagit mig hem (Jag och Moa hade lite problem med att ta oss hem men det löste sig) och då kom Daniel så vi satt och surrade in på småtimmarna, sen var det bara att gå pch sova. Efterlängtat var det! :)

Patrik, Ebba och Emil sov i stugan och det hade gått jättebra! Emil hade varit supersnäll hela kvällen och natten och bara sovit hela tiden, Haha! ;) Så farmor var nöjd att han varit så snäll :P

Idag så vaknade jag vid tio snåret och hoppades på att inte vara alltfär bakis! Som tur var så var jag inte det heller :) Var rätt så pigg faktiskt, peppar peppar ;) Patrik, Emil och Ebba kom hem just när jag vaknat så jag fick mysa med min lilleman direkt på morgonen :)

Vid ett tiden promenerade hela famljen till Sunderbyn och hälsade på Daniel. Sen vid tre-halv fyra tiden knallade vi hemmåt och Daniel följde med en liten sväng.

Och nu på kvällen så for vi till Elina och hälsade på där hon, Jocke och Simon satt och intog alkoholhaltiga drycker ;) När vi skulle hem så skjutsade vi dom till Boden för nu var det deras tur att fara på gallej ;)

Så nu sitter jag här. Emil sover och Ebba likaså. Och Patrik är hos Anne och Joni och dricker lite. Hoppas han inte blir alltför sen, så han väcker mig och Emil. Men det får vi hoppas att han inte gör!

Det var de, bjuder på några bilder också ;)


Min skatt! ;)


Leker lite med Ebba, visst ser hon road ut?! :P


Svammel ;)


Systrarna Skoog ;)


Naaastyy


Daniel ser riktigt lurig ut! :)


Svammel som vanligt ;)

Kommentarer
Postat av: Jonna

hehe, fyllon! fan va skoj du ser ut å ha:)

2008-06-29 @ 18:00:57
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Malin

Han den där Emil är ganska så lik Patrik insåg jag just :)

2008-06-29 @ 20:35:49
URL: http://malindas.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Och inte hade du tid att följa med till stan, va?! :-)

2008-06-29 @ 20:47:21
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja den var superbra! Men bollen som följde med var inte av den bästa kvaliten. Det tog inte länge så var den pungterad och sjönk som en sten ;)

2008-06-30 @ 13:26:52
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Jonna

klart vi ska, nu är allt inhandlat till altanen..snart sol å fika där:P

2008-06-30 @ 15:49:46
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: emma

hoho så kul vi hadde;)

2008-06-30 @ 16:24:45
URL: http://www.my.opera.com/emmastrandelin
Postat av: Jonna

haha visst e hon;)

2008-07-01 @ 10:50:04
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0