Ny vecka, IGEN..

Då var det Måndag kväll och idag blir Emil hela fyra veckor :) Tiden går fort när man har roligt ;) Ska och pränta ner en förlossningsberättelse när jag har ork och tid. Och det har jag då inte nu iallafall :P

Jahapp. Gårdagen var skön och slapp. Vi vaknade, klev upp, åt frukost och allt det vanliga. Sen for vi och pantade allt vi hade här hemma. Vilket inte var lite! Vi fyllde två blåa IKEA påsar plus två ica påsar. Så äntligen är det borta!! Tjoo :) Sen handlade vi lite och åkte hem. Vid ett - halv två tiden gick jag och Emil på promenad till Rimi (Visst Anne? ;D) med Emma och såklart hundarna. Riktigt skönt var det ute :) Tog oss en lunch ute i solen och slappade. Sen var de bara att traska hem men här blev vi inte långvariga. Vi knallade sen till mamma och pappa och käkade middag. Patrik jobbade extra igår och jag hatar att laga mat och äta själv, så det är perfekt att gå till huset och äta ;) Sen hände inget mer, vi gick hem, såg tv, Patrik kom hem och sen gick vi och la oss.

Idag har det också varit hyffsat väder. Har varit i Notviken en sväng med Emil, Anne, Joni och Kevin och hälsat på. Kul att komma iväg :) Sen var vi hemma ett tag och sen gick vi ännu en gång till huset och åt :) Där blev vi lite längre idag, vi kom hem vid nio. Och Emil ligger fortfarande i vagnen och sover, så skönt :) Så nu har jag hunnit diska och ska nu vika tvätten. Så har man fåt lite gjort idag åtminstone. Men toaletten alltså, hujja. Jag har fortfarande inte tagit tag i den. Måste verkligen göra det här nån dag, men när?!

Imorgon så blir det att åka in till stan med Anne och de små. Blir att traska på stan en sväng och sen säkert en fika. Det brukar som oftast bli så när man ändå är där. Det är ju trevligt, och framförallt gott ;) Tänkte köpa mig nå slappar/vardags capri byxor som jag såg på stan i Torsdags och även nå linnen om jag hittar. Har ju kvar present kortet på HM, så där kanske man köper nå kul :)

Nu blev det långt. Ska fixa tvätten innan lilleman vaknar och är superhungrig. Och snart kommer Patrik hem, kanske blir en sväng ut så vi kan busa med Ebba :) Den som lever får se..

image46
Sova i vagnen är superskönt!

image47
Ebba myser med Emil :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vilka mysisar! :-)

2008-06-03 @ 07:57:09
Postat av: Jonna

åh va mys!! Stan till veckan??:)

2008-06-03 @ 11:56:42
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Sara B

Men gud så söt.
Vi måste få komma och hälsa på er ngn dag, så vi får kika på lille Emil :) Hoppas ni mår bra och solar rejält :)

2008-06-03 @ 13:22:27
URL: http://sahraberg.blogg.se
Postat av: Lisa

Visst är det härligt med sommar och sol! Skatteåterbäringen räddade mej idag! YES!
Hör av dej sötunge!

2008-06-03 @ 16:40:04
URL: http://lajsaminelli.blogg.se
Postat av: Jonna

kan inte svara på de idag:) men ja vet typ i morron lr på torsdag?:)

2008-06-03 @ 17:45:24
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Emma A

men gud! han är ju sötast i världen :)
Skönt att ni kan vara ute i solen medans vi andra sitter på sillen och sliter ;)

2008-06-03 @ 18:45:38
Postat av: Anne

gullunge...=o) o nä Lisa de heter ICA haha

2008-06-03 @ 21:26:24
URL: http://annew.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0