Äntligen överstökat

Sådärja, då var Måndagen slut. Eller ja, nästan iallafall :)

Idag har jag äntligen varit på efterkontroll sen förlossningen, och jag var normal. Haha! Så skönt att ha de bortgjort nu, slipper man tänka på det :) Passade även på att väga Emil när vi ändå var i farten, så nu väger han 4160 :) Ska bli spännande att se vad han väger nästa gång, och då är det 2månaders kontrollen vi ska på :)

Efter besöket på MVC så for vi hem och jag slängde ner Emil i vagnen så vi kunde gå ut med Ebbs! Gick en promenad till Rimi och tillbaka med Ida och Akela. Skönt att röra på fläsket ;) När vi väl kommit hem så upptäcker jag att Emil fortsätter sova i vagnen (Han brukar i princip alltid vakna så fort vi kommit hem innanför dörren) så då passade jag på att vika all tvätt och damtorka! Se så duktig jag kan vara? ;) Så imorgon blir det att ta tag i disken och även kanske damsuga om jag är riktigt duktig, heeh.

Vid sex tiden tog vi bilen till Ica Maxi och handlade blöjor. För det kan ju som alltid vara bra att ha. Eller vad sägs? ;) Sen var det bara hem igen och ut ännu en gång med Ebba. (Fast jag var rätt snäll, för Ebba fick även följa med till Maxi också ;) Men den här gången gick vi ut med Emma och Foxy :) Gick även denna gång till Rimi och köpte glass. På hemvägen gick vi efter vattnet och vi lät även Ebba och Foxy bada lite ;) Det uppskattade bägge två, det kan jag looova!! ;) Tyvärr blev det inga bilder på det fast jag hade kameran med mig. Glömmer alltid bort den! Fyy mig.

Och nu sitter jag här och nöter och gör nästan ingenting. Emil har äntligen blivit lugn och somnat. Han ligger till och med i sin säng. Peppar peppar!! Han har blivit en kramgo unge som nästan bara sover om han är i famnen. Han blir supersur direkt man lägger ner honom! Förutom nu då ;) Kan ju säga att det blir rätt tungt i armen av att hålla i honom hela tiden. Han börjar ju faktiskt att bli tung! ;)

Nä, ska sätta mig framför tvn och njuta lite av egen tid nu innan jag måste dra upp lilleman och klä honom, för vi måste hämta pappa på jobbet nu ikväll. Fast då brukar han sova gott, när han får åka bil :)

Ha en fortsatt trevlig Måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0