Roligheter och hemskheter!

Idag har jag både fått bra och dåliga nyheter.

Om jag ska börja med den tråkiga nyheten så har Vilma gjort sig illa! Ganska så jätteilla :( Stackars gummsan!! Jag tänker på er Emelie, hoppas Vilmisen mår bättre snart, krama och pussa henne från mig och Emil!!

De roliga nyheterna är att en vän har fått körkort kort idag! Grattis grattis grattis, det var du värd! :) Sen så fick vi även en lägenhet idag. En trea på Björkskatan. Frågan är bara om vi ska ta den eller inte? Vill ju så gärna ha på bottenvåning men tyvärr så var det här på övre plan :/ Så vi är i valet och kvalet, ska avvakta ett tag. Måste inte bestämma oss förrän på Torsdag. Står även fyra på en trea på Marieberg på bottenvåning, så jag hoppas på den!! ;) Men vi ser ju vad som händer..

Annars så har dagen varit rätt slapp. Morgonpromenaden tog vi till Rimi med Ida och Akela. Handlade Miniform åt Emil och mjölk åt mig :) Sen hem en stund, gav Emil och Ebba mat, sen gick jag och Emil upp till Ida för att spela lite Guitarr Hero ;) Hon har ju köpt de nyaste, Aerosmith, så man är ju tvungen att spela lite. Det är ju sååå jäkla kul alltså, hehe ;) Vi var förbi igår kväll och spelade då också tills Patrik kom hem från jobbet. Nördar som vi är! :P

Sen hem för att hämta Ebba där vid tre tiden och så knallade vi till mamma. Där åt jag middag, korvstroganoff och ris. Gott med vanlig mat! ;) Och inte bara snabbmat och grillat och dylikt. Stannade inte sådär superlänge, knallade hem kring halv sex tiden, så vi var hemma till sex. Då fick jag nå ryck och började diska. Och ja kan ju säga att det var dax för det! Hah. Så jäkla mycket disk.. Men nu är den borta :) Sen så har jag hunnit med att bada Emil och ge han mat där vid åtta tiden och nu har han somnat. Det var då på tiden, har varit vaken nån timma nu, så han var supertrött. Min lilla gooobit! ;)

Så det var våran dag det. Nu ska jag bara slappa tills Patrik kommer hem (om jag inte viker tvätt kanske?), för då bär de av till Statoil för att handla cancerpinnar och kanske nå gott? :P


Emil i sina Labankläder :)


Sova i soffan är sköönt :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag har semester den 10 juli till 5 augusti. Det blir nog att åka till Skellefteå en sväng oxå tror jag, nu i slutet av veckan och början på nästa vecka. Brorsorna e ju här med sina ungar och vi har varit hos mamma o pappa ikväll där dom är. Asså fasen vad jag älskar mina bröder. Det e helst sjukt. Det gick upp för mej idag. För första gången- helt sjukt.

Hoppas du o Emil har det bra. Läste om stackars vilma. Hoppas hon mår bra oxå. Hinner inte skriva te emelie nu för simon gnäller som en kärring och ska ha datorn. KRAM PÅ ER!

2008-07-09 @ 00:05:13
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0