Lördag

Fast just nu så går vi ju faktiskt över på Söndag..

Jahapp, dagen har varit relativt bra. Började morgonen med en glad och skrattande Emil som vanligt ;) Sen gick vi ut allihopa och gick en runda med Ebbs. Efter det så for vi på Ica Maxi och Djurmagazinet. Sen hem och slöade ett tag, för att sen glida vidare till Sinken för att hälsa på Daniel och Jossan :) Stannade endast en halvtimma för Emil skulle äta efter ett tag och jag tog inte med mig maten. Så vi for hem då det var matdags :) Slappade hemma sen igen.. Jag gick ut med Ebba och kastade lite pinnar på ängen så hon fick ha lite kul :) Jo föresten, hon fick även bada i Sinken så liiite nöjd var hon iallafall :D

Sen nu ikväll så har jag och Emil varit hos Emelie och svamlat med henne, Vilma och Nathalie. Supertrevligt var det för nu var det ett bra tag sen sist! Så har knappt varit hemma en timma för vi for hem rätt sent. Emil fick iallafall kvällsmat nu när vi kom hem och nu sussar han så sött i sängen :)

Ska väl ta och mysa ner mig i soffan ett tag för att sen gå och lägga mig så man orkar med morgondagen, vad den nu har att bjuda på! :) Blir väl iallafall att fara och handla massa mat och även ta en promenad (Om det är bra väder såklart) till Hägnan och hälsa på Emils farmor och även fika :)

Sup och svälj, trevlig helg :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0