Jag har trist och tråkigt

Hej hej hallå.

Söndagen var en fullspäckad dag, typ. Började dagen med att fara till Hägnan och äta våffla och smörgås, riktigt gott! :) SEn for jag hem och lämnade Patrik och jag&Emil for vidare till Suzie, Magnus och lill killen. Kan ju bara säga att han var sockersöööt :P En riktig guldlkimp som bara ville äta hela tiden, hehe ;D Efter ett tag kom även Anne&Kevin förbi och var sociala med oss. Strax efter tre tiden for vi hem och då var det bara att ge Emil mat och sen gå direkt till tvättstugan och börja tvätta. Så nu har vi rena kläder igen, wohoo :D Han även med en promenad till Rimi med Emma&Foxy och Ida&Akela. Sen så blev kvällen väldigt lugn och skön. For på statoil och handlade snask och bara gottade oss hela kvällen :) En riktigt bra dag med andra ord!

Idag har jag varit någorlunda slapp och slö. Satt inne och uggla tills klockan blev strax före två och då gick jag, Emil och Ebbs till mamma och hälsade på. Satt ute på altanen och surrade ett tag och sen vid fem tiden knallade vi hemmåt igen. Och nu är jag riktigt uttråkad och hungrig! :( Men jag orkar verkligen inte göra nå mat, så jääävla trist. Blir väl en hårdbrömacka eller nå liknande till middag idag. Ingen som känner för att komma och laga mat åt mig?!! ;D

Emil sover just nu, eller jaa.. Han vrider och vänder på sig så han kanske vaknar snart? Vi ser ju. Funderar på att bada han när han vaknat, var några dagar sen sist. Och han gillar ju verkligen det.. Är så kul att se när han ligger och sprattlar i vattnet för fullt ;)

Nä, ska ta en macka nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0