Emil var godkänd!

Gick bra hos läkaren idag. Har nog aldrig träffat en så rolig gubb läkare, haha! :)
Han sa iallafall att allt såg bra ut och att han inte fattade vad hon (tanten på 2månaders kontrollen) tänkte med när hon skickade oss på en remiss för att träffa barnläkare plus sjukgymnast. Sjukgymnasten kom och kollade iallafall, och han sa att det absolut inte var nå problem, han sa att Emil var godkänd ;) Skönt att ha fått det överstökat nu :)

Och nu till nå helt annat. Vilma gumman fyller hela ett år idag! Stortjejen! ;) Hoppas ni har en toppendag idag Emelie. Åtminstone Vilmisen iallafall ;) Om jag kommer ihåg rätt så skulle det väl bli kalas till helgen? Då kommer vi och firar storjejen! :)

Nu ska jag försöka roa Emil som börjar bli less på att ligga i babygymmet. Emil är en rastlös liten pojke. Hans bästa sysselsättning är när han får stå upp, haha. Då blir han tyst och nöjd! :) Så himla mycket energi i dom små benen. Han ska då minsann få sig en hoppgunga sen, så tokig som han är nu så lär det ju inte bli lugnare sen ;)

Hejdå

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ha ha,livligt barn? ;)

Det kommer bli en liten gangster av honom när han blir stor, då kan han ju slå sig ihop med våran knodd för den kommer inte bli nå lugnare! :P

2008-07-23 @ 18:47:37
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: emma

nåå lilla Emil Pemil, jag får komma och sjunga och dansa lite oftare så han är nöjd =) haha.

2008-07-24 @ 15:24:49
URL: http://www.my.opera.com/emmastrandelin
Postat av: Pia

Neej, jag vet att hon nhar det bra inne.. bara matte som är litekänslig just nu!;) haha

2008-07-25 @ 18:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0