Nämen igen?!

Oväder igen!

Det är andra gången på bara två veckor, inte ofta, inte vad jag kan komma ihåg iallafall. Men denna gång var det inte alls lika farligt som förra gången. Nu blåste det mer än vad det snöade. Men lite snö har vi iallafall fått :) Det är mysigt.

Dagen har varit lugn. Klev upp halv nio för att fara till Barnmorskan. Där mätte hon magen (som växt från 21cm till 24 cm) och kollade hjärtljudet (det låg mellan 140-150). Så allt såg bra ut! :D Kalasbra! Sen var det bara att dra sig hemmåt för att gå ut med Ebbs och äta frukost. Efter det så for vi till Ica Maxi och jag handlade mig en pärm med tillbehör, så nu har jag sorterat och fixat med alla viktiga papper, såsom räkningar och garantier med mera.. Känner mig nöjd :D

Har även hunnit med att packa upp tvätten, diska och även laga middag! Inte ofta jag lagar mat, men se på tusan, det händer då och då. Haha ;) Patrik var då nöjd över att slippa det!

Undra vad man ska göra ikväll då? Mest troligt ingenting alls. Känner mig så jäkla uttråkad och rastlös, men ändå inte. Konstigt de där! Vill göra nånting men det känns så satans jobbigt. Så det slutar väl med att jag sitter hemma och äter glass :P

Nä, nu ska jag kika vidare på nätet. Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja men det måste ni göra! Det är riktigt mysigt också. Lycka hade nog varit glad om hon fick med sig en kompis nån gång. :)

2008-02-01 @ 17:34:53
URL: http://rudies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0