KAOS

Är på jobbet just nu. Och det enda jag har att säga är kaos!

Allt är så sjukt. Människor är sura. Alla är sura.

Som tur är så jobbar jag inte kvar så länge till. Tack gode gud för det!

Jahapp. Mår fortfarande skit! Kände mig bättre idag under dagen, även morgonen var helt okej. Och det är då det brukar vara som värst. Men nu känns det som igår. Hängig som fan, näsan kliar, vill bara nysa men det går inte, så det rinner tårar ur ögonen istället :( Vill bara må bra, det är väl inte för mycket begärt. Eller?

Går dåligt på jobbet idag. Och det är tack vare stämningen!  Får inga svar heller, så det gör ju inte saken till det bättre.

Den här dagen har jag tagit det hur lugnt som helst. Hjalle och Heavy är hos oss idag, dom kom imorse halv nio, så nu har Ebba nån att umgås med. Inte för att dom typ tycker om henne, haha! :) Dom tycker bara att hon är fööör mycket. Och det förstår jag, hon jävlas ju med dom hela tiden. Jag försöker få in i Ebbas huvud att gamla hundgubbar inte vill leka med henne eftersom dom inte orkar. Men hon förstår inte vad jag säger. Konstiga hund! Nåväl, hon har lite sällskap iallafall. Kanske nån att mysa med när inte Patrik vill? :) För ibland är hon faktiskt mysig med dom också. Peppar peppar!!

Nu ska jag höra vad dom andra säger här bredvid mig. Ser att dom står och snackar skit, och jag vill veta om vad! Hejdå :)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Aaaa, de e fan inte skoj! å hallen va mindre än va ja minns. hehe, fast ja längtar ändå till flytt:D

2008-02-05 @ 19:35:02
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Malin

Haha lever dom än? :)

2008-02-05 @ 22:50:09
URL: http://malindas.blogg.se
Postat av: Malin

Och jooo åt en semla hos farmor men hon hade spejsat till det lite och stoppat kardemumma i och det är inte populärt hos mig. Det är därför jag inte tycker om köpes semla, det och mandelmassan förstås :)

2008-02-05 @ 22:51:54
URL: http://malindas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0