Nu är det på gång!

Äntligen har tapetseringen satt igång! :) Mamma han inte så mycket idag så hon skulle komm på Tisdag och göra resten :) Kommer bli sjukt skönt när det är klart, att slippa slänga alla ytterkläder på golvet i vardagsrummet, haha! Måste införskaffa mig nån byrå att ha i hallen också ska jag måla om min spegel till vit istället för trä färgad.. Kommer bli skitbra förhoppnigsvis ;)

Annars har dagen varit rejält slapp som hela den här helgen faktiskt har varit. Idag har vi också bara varit hemma. Tvättat har jag gjort nu på kvällen så nu är allt rent och fint, dessvärre inte vikt, men det tar jag imorgon :P

Nånting som är jävligt konstigt är att Emil varit inomhus nu sen i Fredags. Inte för att det är nån stor grej, men vi är så vana att vara ute så det känns helt fel. Han måste ju få frisk luft i sina små lungor! Men imorgon kommer han få vara ute, för då måste vi ut med Ebbs när pappsen jobbar :) Vi har iallafall haft en jävla tur.. Varenda gång det kommit mycket snö och dom har varit grymt dåliga på att ploga så har det varit på en helg, vilket är bra för då behöver man inte dra med sig barnvagnen ut och plöja för då är ju alltid nån utav oss hemma :) Och nu är det plogat och fint här så imorgon beger vi oss ut :)

Oj så mycket svammel jag skrivit nu. Lite att göra kallas det!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.



omdigitalkameror.se

Stefan

2008-12-22 @ 17:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0