Måndag morgon!

Och här sitter jag.. Ovanligt va? ;)

Sovit bra inatt. Somnade inte alltför sent vilket jag har en tendens till att göra nuför tiden. Tror jag somnade kring 00 och så klev vi upp 07.15. Brabra! :) Annars så brukar jag somna kring 1 - halv 2 tiden, jag ligger och tänker alldelens för mycket på allt möjligt, och då kan jag helt enkelt inte sova. Men inatt försökte jag att inte tänka, haha :)

Idag vette tusan vad vi ska hitta på för nå fräsigt. Prommis med Ebba blir det iallafall. Är skönt ute idag. Sen så ska jag och Emil skjutsa Patrik till jobbet (han jobbar eftermiddag) så att han kunde cykla hem cykeln som står där. Så idag har vi ju tillochmed bil. Vilken grej va?! :D Sist vi hade en bil (våran egna bil) var väl sisådär 2 - 2½ månad sen, så nu känner jag att vi bara MÅSTE åka nånstans när möjligheten finns! :) Plus att den är nytankad, vi kunde inte låta bli att tanka fullt nu när det är så billigt, man vet aldrig när soppan höjs nästa gång. Skulle lika kunna hända idag?

Nu har jag skrivit ännu mera svammel. Ska äta frukost och leka med Emil innan han ska sova igen. Kan hända att jag också går och lägger mig då! ;)

Kommentarer
Postat av: Nath

Låter bra :) Väntar just på att vc ska ringa upp mig så jag får en läkartid, hoppas man får nå supermedicin så man blir frisk, det är 4:e veckan nu man är sjuk, tröttsamt!

2008-12-15 @ 08:18:23
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Malin

Läste igår att skiten skulle höjas igen så ni gjorde det bra :) haha

2008-12-15 @ 11:54:34
URL: http://malindas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0