Emils första julafton

Så nu var julen över. Det gick fort, haha. Orkar inte skriva alltför mycket, lägger in bilder av våran julafton och juldag :)

Julafton spenderades hos mamma och pappa i huset. Det var jag, Patrik, Emil, Ebba, mamma, pappa, bror och min mormor! En super trevlig dag :)


Våran finaste jultomte! ;) På första bilden är vi på väg till huset, resten av bilderna är tagna hos mamma och pappa. Emil börjar julafton med att leka lite på golvet :)


Här äts det julbord för fulla muggar. Sjukt gott var det! Vi var slöa i år och beställde från Kalaskulan, haha! ;) På bilderna ser ni min mamma, pappa, bror och mormor :) Och Patrik i bakgrunden ;)


Här får Emil sin allra första julklapp! Den var väldigt intressant, åtminstone snöret, haha ;) Sen fick han några till. Men det blev då jag som öppnade åt han, så duktig är han inte än så länge :P


Emil fick mycket fina julklappar. Vi blev mer än nöjda för hans skull :) Jättefina får ulls skor som blir perfekta nu i vinter, en ny bilbarnstol och en massa annat! :) Emil tyckte om sin nya stol, haha ;)


Här bjuder jag på några härliga bilder på Emil i sin nya skjorta som Malin köpte åt lilleman i julklapp. han blev ju jättestilig, eller hur Malin? :) Sen blev han sugen på öl och efter ölen blir man ju GLAD. Haha! ;) (hoppas alla förstår att det var ett skämt?! ;)


Sen hade vi ju såklart världens finaste julhund!! :D Och en knasig mamma Lisa på slutet, haha :)

Det var våran härliga julafton! Kunde nog inte blivit bättre för Emil :) Han fick vara i centrum hela dagen lång.. Kan ju säga att han stupade i säng klockan sju utan ett enda pip. Min goa kille! ;)

Juldagen då? Den har spenderats i Antnäs hos Emils farmor och farfar. Även faster Sara och farbror Ante var där. Blev inte lika mycket bilder där eftersom kameran dog. Fast ni kanske redan är less på att se bilder, blir ju en hel del?! ;)


Här har vi Emil med farmor och Emil med faster :)


Pch så var det ännu en dag med julklappar. Men inte var Emil ledsen för det inte, han tyckte det var superkul :D


Av farmor och farfar fick Emil ett aktivitetsbord, en bok om bondgårdarnas djur och jättefina kläder! :)

Sist men inte minst fick Emil världens häftigaste body av faster Sara och Adam! Skrattade lika mycket varje gång jag kollade på den, se själva! ;) (Svårt att se vad det är kanske? Men det är iallafall Emil ;)
Så jäkla häftig! :D

Sådärja. Det var våra juldagar, nu vet ni hur dom sett ut :) Själva så fick vi lite pengar och dylikt. Men det är ju såklart Emil som får det mesta. Men det ska han ha, våran guldklimp!! :) Nu är det strax sovdags för mig, är slut som artist.

Godnatt på er! :)

Kommentarer
Postat av: jonna

fan va cool. vart hittar man en sån?;)

2008-12-26 @ 00:02:18
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Nettan

Viktor har oxå en sån bilbarnstol, fast i en annan färg & den funkar bra =)

2008-12-26 @ 00:17:43
URL: http://busbrud.blogg.se/
Postat av: Nettan

Vilken söt nisse förresten =)

2008-12-26 @ 00:18:09
URL: http://busbrud.blogg.se/
Postat av: Marie

Vilken rolig body! Emil är ju ursöt som tomte. :D

2008-12-26 @ 10:29:57
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Malin

Han är skit söt :) hihi

2008-12-26 @ 12:09:16
URL: http://malindas.blogg.se/
Postat av: Anna&Agnes

Oj vicken gullig tomte! Och cool body!

2008-12-27 @ 21:59:43
URL: http://lillaagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0