Avslut för ikväll.

Jajjemen. Snart är det sängen som gäller. (fast känner jag mig själv rätt kommer jag fastna framför datorn och går och lägger mig vid 00, haha)

Dagen har varit lugn, enbart varit hemma hela dagen. Emils farmor kom förbi ett tag efter jobbet, trevligt med besök :) Sen vid fyra tiden kom även Ida, Maria och Isabelle förbi. Riktigt länge sen jag såg dom nu så det var skitkul! :) Isabelle har hunnit bli SÅ stor, sötungen där! :)

Emil har varit snäll idag, även fast han bara sovit 1½ timma mitt på dagen. Ikväll så fick han sitta i soffan och roa sig med pappret till hårdbrödet, det tyckte han var SKIT KUL! Haha. Fullt med smulor i soffan blev det också, men det är ju lätt att sopa ner på golvet! ;P

Det var min tråkiga dag, haha. Imorgon ska jag handla hundmat och spackel, blev aldrig gjort idag eftersom jag inte kunde sno en bil av mamma, hon var tvungen att ha den :( Men imorgon gick det bra :) Kan hända att jag och Emil svänger förbi hos Jenny och kollar in lillplutten också! :) (Deras nytillskott Dolly ;)

En bra sak med denna dag är att våran bil är i princip fixad. Han ringde idag och sa att han skulle fixa en liten grej imorgon och att vi förhoppningsvis kunde hämta den imorgon! :) Det gick fort kan jag lova, vi lämnade den igår vid 15 tiden :) Så imorgon ska jag ringa och boka besiktning så vi får det gjort nån gång. Sen är det bara att tuta och köra! ;)

Nu ska jag fixa klart med lite julklappar till Emils Mormor&Morfar och Farmor&Farfar :)
Godnatt

Kommentarer
Postat av: jonna

gu va skönt me bilen. de e så grymt jobbigt å va utan bil:S

ja får ju aldri ta del av våran när jonas jobbar så mycke:)

2008-12-08 @ 22:51:16
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0