Ännu en dag förbi

Dagarna bara susar förbi, och vad gör jag? Ingenting. Sitter bara hemma hela dagarna.. mitt enda nöja på dagen är nog när Patrik kommer hem, för då har jag någon att prata med.

Tolka mig inte fel nu, Emil är mitt STÖRSTA nöje om dagarna :) Men det kan vara kul att ha nån att prata med, iallafall nån som förstår vad jag säger och kan svara tillbaka :P


Jag har ju inte alltid någon möjlighet att ta mig nånstans heller. Det är inte det lättaste, inte med barn och hund då jag inte har någon bil. Vad kan jag göra åt saken? tyvärr inte alltför mycket. Bara hoppas på bättre tider!

Idag har jag iallafall hämtat ut spackel så jag har spacklat det sista på sista väggen. Ska ta och slipa imorgon och sen på kvällen fortsätta spackla om det går som jag vill. Oftast brukar det inte göra det, men jag kan ju alltd hoppas.

Imorgon ska jag och Emil ta bilen av mamma för att fara till Marie och Vince och hälsa på och fika :) Även Jenny och Dolly skulle komma. Äntligen få jag se den lilla korven! ;) Ebba får tyvärr inte följa, hon är ett löp monster och är allmänt pain in the ass för tillfället. Så hon får roa sig här hemma med att sova några timmar, haha! :)

Nu ska jag se klart mitt tv-program och sen sova.
Hejdå

Kommentarer
Postat av: Nath

Yes, aldrig får han vara hemma :(

2008-12-10 @ 14:05:49
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0