3 dagar kvar

Om man bortser från denna dag, och det gör jag för den har redan börjat! ;)

Gårdagen var lugn. Vi for förbi hos Johan och Bella vid halv ett tiden. Tyvärr var inte Bella hemma, hon jobbade :( Men vi satt och surrade med Johan och fikade, trevligt :) Strax före tre begav vi oss hemmåt men här blev vi inte så långvariga. Gav Emil gröt vid fyra och sen vid fem gick vi till mamma och pappa på middag. Vi tjuvstartade lite med jul alkoholen, haha! Är inte så farligt som det låter, jag drack en cider till maten :P

Emil var grymt trött så han slocknade klockan sju då vi kom hem. Då fick mamma och pappa lite ensamtid ;) Jag myste på här hemma hela kvällen och bara tog det lugnt. Såg Harry potter, flashpoint och en riktigt bra film på tv1000, så jag kom inte i säng förren strax efter ett, igen!

Nu är jag vaken och pigg! Eller.. så pigg som man kan vara den här tiden ;) Idag blir det också en lugn dag, ska tvätta på eftermiddagen men annars vette tusan vad som händer och sker. Nu ska jag iallafall ta en Emil som inte är så glad. Han kanske börjar tycka det är tråkigt att vara i vardagsrummet själv? Haha ;)

Soo long!

Kommentarer
Postat av: jonna

hehe, jasså. där nere?

Jo dom e söta, men lite jobbigt på ett sätt då alla kommere eftervarann...:)

2008-12-21 @ 10:16:50
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Nath

Massa fint fick hon, typ 1 miljon halsband, så nu kan hon byta varje dag :p Smyckeasskar, ett konto med 5000 kr, tennarmband, renskinnsskor m.m. :)

2008-12-21 @ 11:41:26
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Sofia

Kikar in på din fina blogg:)

2008-12-21 @ 16:26:55
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0