Söndag va?

Jahapp, och snart var helgen slut. Känns trisst för det innebär att Patrik ska och jobba imorgon :( Han jobbar eftermiddag vilket innebär att jag måste äta middag själv vilket leder till att jag inte äter någonting överhuvudtaget. Och så ska det inte vara! Jag får väl gå till mamma och äta ;)

Idag har det varit en relativt lugn dag. Vi tog en morgonprommis med Ebba ner till vattnet så hon fick simma av sig lite energi! Hon brukar inte simma alltför mycket när vi är vid vattnet, hon hoppar mest runt på stranden och leker vid trandkanten, (hon blir GRYMT sandig dessvärre) men idag simmade hon för fullt. Hon ville helst inte komma när vi ropade, haha! Hon såg så glad och harmonisk ut, svansen viftade hela tiden medans hon simmade omkring. Kul att se henne så lycklig! :D Hon har även fått för sig att dyka medans hon simmar, varför vet jag inte, men hon gör det iallafall. Så hon doppar hela huvudet och sen får hon panik för det kommer vatten i öronen och försöker skak medans hon simmar. Kan ju meddela att det ser superkul ut :P

Iallafall, sen kom vi in och jag gav Emil käk och sen traskade jag till tvättstugan och snörde igång två maskiner. Sen hem och tog det lugnt i soffan. Där vi halv tre då jag hade hämtat in all tvätt så gick jag, Emil och Ebbs till mamma (Patrik tog bilen dit så vi slapp gå hem ;P) för där skulle vi (LÄS: Patrik) laga middag. Så det blev Burgundisk gryta med ris. Yummie! ;) Vid sex tiden for vi hem och gick direkt ut med Ebba på en kort promenad så Emil fick fortsätta sova. Sen hem och då vaknade lilleman! Så vi har lekt och haft oss tills klockan blev åtta då det var dags för mat åt plutten igen. Efter maten fick Emil bada så han blev ren och fin! Efter det åkte pyjamasen på, och sen somnade han vid nio tiden :) Så ska ge han sista måltiden vid elva och sen lägga han i sängen för natten. Mammas guldklimp! ;)

Så det var våran dag! :) Nu har jag nyss sett klart en film och ska äta en muffins! Blir att slappa i soffan till elva.. sen när Emil somnat så ska jag också gå och lägga mig. Är grymt trött! Och imorgon är det löning, så trevligt va? ;) Ska åka på förmiddagen och köpa en till nappflaska till lilleman och även nya nappar till den vi har, för nu behöver han lite större hål så maten kommer snabbare :) Sen blir det lugna puckar hemma och på kvällen ska jag och Emil till Sara (Patriks syster) för hon fyller 20år, Grattis Sara i förskott ;) Så ska dit och hälsa på en sväng. Kanske även blir fika? ;) Hehe. Också får jag se deras nya lägenhet :) Patrik kunde tyvärr inte följa eftersom han jobbar eftermiddag!

Nu blev det mycket. God natt!

Kommentarer
Postat av: Marie

Härligt att få simma för Ebba :) Klart hon dyker, hon har ju alltid doppat ner hela skallen i vattenskålen, haha ;)

2008-08-25 @ 09:49:18
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0