Seg som satan

Ursch säger jag bara. Jag är så jävla trött alltså! Kommer inte ihåg sist jag var såhär trött. Kliver alltid upp den här tiden varje dag, men idag var det extra jobbigt. Och ändå gick jag och la mig samma tid som alltid. Ögonen hänger inte riktigt med, speciellt inte nu när jag sitter vid datorn. Jobbigt!

Ja, vad ska jag skriva? Har ju inte hänt nå spännande sen sist jag skrev, hah. Har sovit, det är väl de ;) Har iallafall drömt en mardröm inatt, huvva. Sjukt länge sen sist jag gjorde det. Det är så äckligt! :( Inge kul.

Vad händer idag? Vi ska väl mest troligt ut till Måttsund och hälsa på. Kanske även blir att äta middag där. Den som lever får se. Men annars vet jag inte vad jag ska göra, mest troligt bara vara hemma och slappa. Vi tänkte väl kolla om Johan och Bella är hemma idag, så kanske vi far förbi där när vi ändå ska åt det hållet sen. Länge sen vi såg dom nu, så det skulle vara kul :) Men som sagt, måste ringa och se så dom är hemma först och främst.

Nu ska jag slappa i soffan och äta lite frukost tror jag. Blir nog jordgubbsfil idag, det är som gott. Tyvärr har jag inga flingor så får klara mig utan dom :(

Godafton!

Kommentarer
Postat av: Anonym

good morgon, bara du och jag som är vaken tidigt??=)

2008-08-30 @ 08:08:05
URL: http://fibbz.blogg.se/
Postat av: Marie

Och jag såklart ;)

2008-08-30 @ 08:25:42
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0