Nu var det kväll

Hunnit med mycket idag, det ni ;)

Efter Emil fått mat vid elva tiden så brummade vi till Storheden. Gick på Ica Maxi en snabbis och handlade blöjor och mat till lilleman. Sen for vi till Willys och storhandlade, så nu har vi mat igen. Wihoo ;) Daniel och Jossan var med oss och när vi for hem kom dom hit ett tag. Patrik hämtade mat åt mig och han, och såklart fick ju Jossan smaka så vi delade på min strips meny. Socker ungen dära!! ;) Hon var så söt och charmig när hon kom och ställde sig brevid mig och sa lite blygt: Få ja smaka? Hihi, gounge! ;)

Iallafall. Efter maten så for Patrik på jobbet, Daniel och Jossan for hem, och jag, Ebbs och Emil promenerade till mamma. Kom dit strax före halv tre och jag passade på att lämna Emil och Ebba med mamma för att fara tillbaka till storheden. For och köpte resesängen jag såg i reklamen, för en sån måste vi minsann ha! Sen in på Ica Maxi en till sväng och köpte två nya nappar till lilleman och Katrinplommonspuré som jag snart får börja ge. Hoppas hans mage sätter fart då :)

Tillbaka till mamma kom jag strax efter tre och då gav jag Emil käk igen och sen somnade han för ett tag. Åt middag med mamma och bror, ganska gott var det. Haha! :P Efter maten så knallade vi hemmåt så var hemma vid sju tiden. Passade på att leka lite med Ebba på vägen hem för Emil sov så gott i vagnen, så vi kastade lite pinnar och busade på :)

Så fort vi kom innanför dörren så vaknade såklart Emil. Och då var han jättejätteledsen! :( Tror det är tarmarna som spökar :( Han grät och grät och grät. Inte kul att höra sitt barn som är så ledsen, det gör ont i mitt hjärta! :( Har iallafall fått tips av min morbrors fru vad man kan göra (deras son är likadan och han är lika gammal som Emil, till och med en månad yngre) så ska testa det imorgon. Nu blev det så sent. Iallafall, han var snäll och nöjd efter maten vid åtta och sen dess har han varit i toppform ;) Förutom nu såklart, hör att han börjar grymta. Haha.

Nåväl, ska bänka mig framför tvn nu och se So you think you can dance, det är ett bra och kul program enligt mig :)
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0