Helg igen!

Fredag idag.

Idag jobbade Patrik förmiddag så jag och Emil fick ta morgonpromenaden med Ebba. Rätt skönt ändå ;) Emil har varit lite smågrinig idag på förmiddagen, tror att det har och göra med att han sov så dåligt på morgonkvisten. Han ville som sova, men det gick inte! Nåväl.. Vi ugglade här hemma till halv två och då gick vi upp till Ida en sväng och var social och kollade på valparna. Finns det nå sötare än små små valpar?! ;) Dom blev nio dagar idag. Underbara!

Gick hem klockan två för då slutade Patrik. Så humpade över Emil till pappsen och knallade ut med Ebba. Blev en kort prommis då. Träffade på Lillemor och Tayson (vet ej hur dom stavar namnet?) och hundarna hälsade på varandra. Hade berättat tidigare att Ebbs är supergrinig nuförtiden mot andra hundar. Men det gick superbra! Så jävla kul att se :) Ebba var glad från första stund, reste varken raggen eller svansen. KANON! ;) Lillemor, nu kanske vi borde börja ta promenader så hundarna får socialiseras med varandra, åtminstone för Ebbas skull ;)

Okej, sen då.. For på storheden med Emil och Emma där vid tre tiden. Var in på HM och Lindex och kollade på kläder åt Emil. Hittade inge kul på HM, men på Lindex handlade jag. Hittade ett par byxor jag sökt åt han jättelänge. Jättefina svarta byxor, ser ungefär ut som träningsbyxor. Dom har inte funnits i stan, varken i rätt färg eller rätt storlek. Men nu jävlar hittade jag ett par, så då var det lika att slå till :) Sen handlade jag även två bodysar åt han. Givetvis blev det storlek 68 på alltihopa eftersom han snart kommer upp till den storleken. Och då menar jag supersnart! :)

Sen for vi hem till oss och Patrik och Daniel kom med käk. Så vi åt och sen for Daniel på jobbet och Emma gick hem. Och vi fortsatte slappa i soffan! Där vid fem tiden fick jag nå ryck så jag började montera upp Emils tripp trapp stol som min kära mormor handlade åt oss. I svart såklart! ;) Blev inte helt färdig, bara sittdelen kvar, Emil blev sur och krävde min uppmärksamhet. Min plutt!

Halv sju brummade jag och Emil till Thess. Äntligen har jag fått se hennes lägenhet! Hon har ju typ bott där i snart ett år och jag har varit så dålig att hälsa på (med dåligt menas ALDRIG) men nu har jag fått se den iallafall. Skitnsygg!! ;) Satt och surrade med Thess, Malin och JP. JP for efter ett tag och Malin och Thess drog fram flaskorna, för dom skulle minsann ut på Färjan ikväll ;) Så jag och Emil stannade tills klockan blev tio och sen for vi hem. Så nu sussar Emil gott i sängen och jag ska nog göra mig redo för att hoppa i säng så jag orkar upp imorgon. Här får man minsann ingen sovmorgon inte!

Ha en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Jonna

heeej, va länge sen:) hur är de? fika någon dag?kraam

2008-08-29 @ 23:52:58
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Marie

Way to go Ebba! Kanske hennes kinkighetsperiod slutar nu. Fortsätt låta henne hälsa på de hundar hon vill och om du märker att hon inte vill låter ni bli. Bli inte arg om hon låter illa utan dra bara bort henne och ignorera. Så gjorde iaf jag med Lycka och det fungerade ju super. :)

2008-08-30 @ 08:28:51
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0