Glad av bajs?

Idag har jag gjort nånting, för en gångs skull ;)

Började förmiddagen hemma med min älskade familj. Mös på och bara var :) Kvart över tolv tog jag och Emil bussen till stan med Ida och Emma. Traskade runt i affärerna och sen tog vi oss en fika innan bussresan hem. Kan även säga att jag är stolt över mig själv eftersom jag inte köpte nånting alls. Pluspoäng till Lisa! :D

Kom hem halv tre och då sprang jag bara in och hämtade Ebba och så knallade vi till mamma. Emil sov så gott i vagnen :) Strax efter tre kom vi till huset och jag lämnade Emil och Ebbs med mamma och for till storheden. Mique hade nämligen utförsäljning, 50% på allt! Och jag hade hört rykten om att dom hade svarta rislampor vilket jag gärna ville ha, så då var det bara att passa på då det var rea :) Inte nog med att jag köpte en lampa, jag köpte tre rislampor! ;) En svart en vit och en brun :) Så nu har vi nya lampor tills vi flyttar. Hoppas det blir fint! :) Och billigt var det, alla tre kostade tillsammans 149 kronor, så skulle dom inte passa när vi flyttar så är det inte hela världen. Handlar ju knappt om några pengar. BRA! ;)

Åh, jag träffade Nathalie, Magnus och dera finaste Nova på Mique! Tror ni hon är nå söt? Och så liten :) Kan inte förstå att Emil varit så lite, tillochmed mindre! Superkul att träffa dom. De där har ni lyckats bra med Nathalie! ;)

Var hemma till fyra efter jag stått i kö i hundra år typ. Då blev det mys med Emil och bus med Ebba på gården! Kastade lite golfbollar med henne, hon älskar pappas golfbollar :) Det bästa som finns är ju att tugga sönder dom efter vi kastat. Kan ju meddela att Ebba säkert tuggat sönder minst 40 bollar för honom, haha! :)

Åt middag med mamma och bror. Sen gick vi hem! Var hemma till halv åtta och då fick jag finbesök ;) Malin och Elin kom hit och hängde med mig! Skit kul var det, speciellt eftersom man nästan aldrig träffar Elin längre för hon har flyttat till skogen, haha ;)

Sen har det hänt en väldigt rolig, eller man kanske ska säga bra?, sak. Emil har bajsat!! :) Idag han jag bara massera han två gånger. Jag masserade han imorse och ikväll innan maten klockan åtta. Sen vid nio kom bajset! Så jag hoppas det har med mag massagen att göra, för den ska jag minsann fortsätta med :)

Tänk att bajs kan göra en så glad?! :D

Nuså, nu ska jag fortsätta se Från koja till slott, sen är det finalen i Hell´s kitchen , som jag bara måste se det! :) Och nu kom även Patrik hem, så ska vara social med han.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

:-) Kul att se dig med!

Nova sov från edt att vi träffades till typ klockan 20 ikväll, galt vad ungen kan sova! Nu är hon iaf badad och matad och sover igen :P



Vad ska ni hitta på i helgen då? Fått upp rislamporna? :)

2008-08-28 @ 21:56:01
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jo,du. hon är en sömntuta. precis som sin mor ;-) ha ha, ja just det! har helt glömt bort att ni ska flytta ju. Gud vad roligt att få fixa opch trixa lite i lägenheten :)

2008-08-28 @ 22:50:12
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Marie

IKEA är ju standard! :) Snygga saker för inga pengar, kan det bli bättre? :)

2008-08-29 @ 10:35:40
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: thessoooooo

Ja, Lisa kom kom kom!!! Vad kuuul :)

2008-08-29 @ 12:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0