BVC och lunch i stan

Dagen började som vanligt. Emil somnade om vid halv nio - nio tiden, men tyvärr så kunde inte jag gå och lägga mig då (vilket jag annars brukar göra) för vi skulle till BVC halv tio. Tog bilen dit för det var kasst väder och jag var äckligt lat. Ny barnmorska har vi också, don´t like it! Vill ha tillbaka våran förra men det får vi inte. hon har för mycket att göra. Skit trisst! Nåväl, bara bita i det sura äpplet. Emil hade iallafall blivit lite större, han vägde nu 6080 gram och var 61 lång. Så han har gått upp 400gram och växt 2 cm på två veckor. Bra jobbat Emil ;) Ska tillbaka om två veckor igen då han blir 4 månader.

Kom hem vid tio och såg att jag fått ett sms av Emelie som undrade om vi ville komma till stan och fika/käka lunch. Självklart var vi på eftersom Emelie snart flyttar!! :( Så vi var ju tvungna att träffas en sista gång innan hon sticker. Det var riktigt trevligt, det var jag&Emil, Emelie&Vilma, Jenny (dock utan söt Loke för han var minsann på dagis:P), Linda + hennes två knoddar och sist men inte minst Elin och Felicia. Så vi blev några stycken iallafall :) Knallade en snabbis på stan efter det och sen till bilen eftersom min tid gick ut.

Kom hem halv två och var hemma och ugglade till tre, då knallade vi ut med Ebbs på en prommis! Sen uggla lite till hemma för att sedan få besök av Emma :) Vi satt här ett litet tag och sen gick vi till Ida. Kollade på sötvalparna och spelade Guitarr Hero ;) Sen drog vi oss hemmåt strax efter nio. Sen dess har vi bara varit hemma!

Kan även meddela att jag och Patrik är sjukt less på hunden för tillfället. Vet inte vad problemet är, men problem har hon! Skit jobbig när man är ute och går, hon beter sig som att hon ska löpa, men det är ju inte dax förrän okt-nov nån gång? Sen har hon blivit knäpp inne också, iallafall sen 3 dagar tillbaka. Hon följer oss vars vi än går i lägenheten, hon finner som ingen ro till att lägga sig och ta det lugnt. Och så fort vi reser på oss så flyger hon upp, är hyper glad och kutar till dörren, hon tror att vi ska ut! Och så gör hon fast vi varit ute för kanske 10 minuter sen. Skit irriterande! Utöver det så släpper hon en inte ur blicken, ligger och stirrar på en tills man typ gör nå, som att resa sig upp till exempel.

Knäppa hund!

Kommentarer
Postat av: Pia

Ebba kanske vill ha mer aktivering? :)

2008-08-23 @ 07:06:37
URL: http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha Lisa! Har aldrig Ebba varit understimulerad förr, det där botas enbart med mer och varierande aktivering :D



Men vaddå? Fick Nathalie en flicka? Gud så underbart! Jag var helt säkert på att hon skulle få en pojke. Bombsäker. Du har smittat mig med dina felgissningar ;)

2008-08-23 @ 08:57:04
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha näää! SÖT!

2008-08-23 @ 09:29:07
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Anonym

säkert bara den vanliga understimuleringen, hon kanske hade behövt jobba med hjärnan. Duglas blir precis så om han bara fått vanliga promenader??=)

2008-08-23 @ 19:35:44
URL: http://fibbz.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag skulle ha hört av mej idag, men jag åkte in, sökte skor, åt och sen skyndade jag mej hem.

Jag kanske ska till Luleå nästa vecka. Det är mest troligt! I sånna fall på torsdag. Kan höra av mej då så kanske du vill göra stan med mej?



KRAM PÅ DEJ

2008-08-23 @ 19:41:35
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja du Lisa. Hon kan vara understimulerad eller så är det bara en fas. Jack har en sån fas nu, vi är ute och går, vi leker, vi tränar lydnad. Det duger inte. Jag har oxå en följeslagare.

2008-08-23 @ 23:38:14
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0