Åska idag

Dagen blev lugn och skön. Behövde inte ta ut Foxy på prommis så vi tog morgonpromenaden med Emma och Foxy kring halv nio - nio tiden. Kastade lite boll med hundarna så dom fick springa av sig. Efter det var vi bara hemma.. Tänkte gå på Apoteket och köpa mer droppar åt Emil men märkte då att det spöregnade och åskade, så ångrade mig lika fort, haha! :)

Två kom Patrik hem och då gick jag ut med Ebbs på en snabbpromenad. Sen var vi hemma och ugglade till halv sex och då for vi till mamma och pappa och käkade middag. Så nu är vi nyss hemkomna. Ska väcka Emil så han får lite mat i magen och Patrik skulle ta ut Ebba var de nå tal om?

Idag har Emil varit snäll mestadels, peppar peppar! Han har suttit och pratat och skrattat med mig och sovit lite då och då. Myskillen min! ;) Och jag har redan börjat fundera och få lite panik över vad jag ska göra sen när jag inte är mammaledig nå längre. Jag vet, det är ju ett tag kvar, men tiden går så fort! Till jobbet i Boden vill jag då inte tillbaka till. Så antingen om man hittar sig nå annat jobb eller om man börjar plugga? Det återstår att se.

Åååh, på Lördag blir det Westernfarm för min del :) Har faktiskt aldrig varit där så det ska bli superkul :) Skönt att få komma bort för en kväll och bara vara mitt "gamla svamliga jag" typ ;P

Nä, mata barnet nu och sen ska jag färga håret!
Tjo ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

börja plugga med mig=)

Åhh western farm, de är ju så kul där=)

2008-08-07 @ 20:29:53
URL: http://fibbz.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo kag förstod de men innan jag pluggat upp mina betyg så är de nästa höst=) eller du kanske också måste plugga upp betygen?

2008-08-08 @ 08:48:28
URL: http://fibbz.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag är skinöjd med vårat köp! Bästa på länge. Den här tror jag jag kommer nöta ut på en gång, haha ;)

2008-08-08 @ 15:36:55
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0