Ännu en festivalkväll

Och självklart är jag hemma med mina ögonstenar Emil och Ebba! :) Jag och Emil var förbi Ida och Emma en sväng och sa hej där dom satt och pimplade. Alltid lika trevligt att prata skit med mina fylle gummor!! ;D Patrik och Josef drog iväg en sväng.. Skulle kolla läget i stan, men tror inte dom blir borta så länge iallafall.

Jahapp, idag då? Var hemma hela förmiddagen fram till ett ungefär. Då for vi vidare till Anki och Björn i stugan och hängde där hela dagen typ. Ebbs var gode nöjd att få vara ute hela dagen och springa i skogen pch leka med pinnar och försöka (och då menar jag försöka!) busa igång Hjalle och Heavy vilket inte gick så bra eftersom dom är typ 10år ;) Åt middag med alla där, blev grillat. Ruskigt gott må jag säga! Och sen blev det hemfärd kring sex tiden.

Och nu har jag även sorterat klart alla korten, blev 147 bilder som ska in i "det fina" albumet, kan hända att jag tar nåra flera. Blev lite blandat med Ebba, Emil (Tyvärr inte så mycket kort på Emil än så länge) och lite fest ;) Fast än så länge har jag bara hunnit sätta in de tre första korten. Har sån beslutsångest över hur alla korten ska sitta, haha! Jag veeeet, jag ÄR konstig! ;) Ska nog fortsätta snart då Emil förhoppningsvis är snäll med sin mamma :)

På tal om Emil så har han varit en riktigt spymaskin sen maten klockan åtta. Spydde två gånger tidigare (Och det var MYCKET) och nyss såklart då jag tog upp han för han var grinig. Så jag luktar faktiskt rätt så illa fastän det nästan inte har kommit nå på mig alls. Men bebis spya stinker ARSEL! Det är sant!

Nä, nu ska jag försöka pyssla lite med mina kort. Ha en bra kväll allihopa.

Kommentarer
Postat av: Lisa

hej hej! Jag vet inte om jag har råd att komma och hälsa på. Jag ska lägga egna pengar på WP-vagn nu så den blir klar. Men du har inga svängar förbi Boden?? Saknar dig tjejjan:D

2008-08-04 @ 22:48:39
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0