Söndag

Så var det Söndag, sista dagen på den här veckan.

Nu har jag börjar komma in i ledigheten litegran, men inte fullt ut. Känns fortfarande som att jag ska till jobbet snart igen.. Men inte det inte! :D Men nu har jag iallafall kunnat koppla av, tidigare var jag på helspänn hela tiden och kände mig sjukt stressad som att jag hade en tid att passa, vilket jag inte hade. Så nu har det blivit bättre på den fronten! :)

Dagen har varit ruskigt slapp kan jag då säga. Jag och Patrik var och gick en promenad med Ebbs i Karlsvik mitt på dagen, sen for jag och handlade lite, och sen har vi även ätit middag hos mamma och pappa. Hemmagjorda pizzor, jättegott var det! :) Så mestadels av dagen har spenderats hemma i soffan, skönt som fan! :)

Hmh.. Annars händer ingeting märkvärdigt som är värt att skriva om. Vad som sker till veckan har jag ingen aning om, antagligen blir det rätt så lungt. Det enda jag vet som jag har inplanerat är att fara till Barnmorskan på Tisdag. Och det ska bli kul, att få se hur tjock magen blivit ;) Så jag vet att den växer.. För det känns som att den bara står still hela tiden, men det kan den ju omöjligt göra eftersom SF-måttet ökar varje gång jag varit på besök på MVC :) Och det är ju skönt att veta! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan igen och käka mitt godis! Jag har blivit vääärldens gottegris! ;D
Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Malin

Två likadana hihi

2008-04-13 @ 21:14:37
URL: http://malindas.blogg,se
Postat av: Malin

Två likadana hihi

2008-04-13 @ 21:15:15
URL: http://malindas.blogg,se
Postat av: Lisa

Ja men lätt att vi ska. En fika på stan och glutta i affärer ;)

2008-04-13 @ 22:54:39
URL: http://lajsaminelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0