Slutkörd!

Kanon väder även denna dag! ;)

Är nyss hemkommen från en långpromenad med Ida och hundarna. Har varit ute och gått sen tjugo över tolv till tjugo i tre! Så jag är trött, det kan jag lova! Haah :) Men det är ju så skönt att vara ute och promenera när det är sånt fint vårväder. Man blir så satans glad! :) Vi gick iallafall till Sunderbyn och knallade runt där. Stannade till vid Resturangen och köpte oss varsinn dricka så man fick en liten vilo paus. Sen knallade vi hemmåt! :)

Och än är inte denna dag över. Tänkte ta en lite paus nu för jag blev så slut i fötterna.. Men snart ska jag dra igång med städningen. Vi bor för tillfället i en sandlåda! Drar in så jäkla mycket sand nu så det är fan inte klokt! Hopplösa sand. Och Ebba gör ju inte saken bättre.. Hon drar nog in det mesta. Men det är väl så det är att ha hund, inte alltid en dans på rosor :P Men det är det iallafall värt!

Sen tänkte jag även ta och montera upp spjälsängen och skötbordet om jag hinner och orkar idag! Så man har det färdigt :) Man vet ju aldrig när den lilla kommer, kan ju även bli för tidigt?

Det var allt jag hade på hjärtat för denna gång. Ska ta och göra mig lite mat nu för magen kurrar. Sen ska jag dra igång med städningen!

Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0