Morgonpigg?

Nja, inte direkt. Men jag kliver ändå alltid upp klockan nio, har ju en levande väckarklockan vid namn Ebba som helst utav allt vill att jag ska vakna kringa halv åtta. Fast så långt sjunker jag minsann inte. Före nio går jag då inte upp, inte för hennes skull iallafall! Dom ska härdas ;)

Jahapp, så var Dagen D här! :) Som jag har tjatat om denna dag, haha. Och nu när det väl är sista dagen så känns det absolut ingenting! Men det trodde jag inte heller det skulle göra, känns säkerligen mer sen när jag varit borta från jobbet ett tag. Då kommer abstinensen, haha! :) Jag är ju inte tät precis, så jag kan ju inte hitta på allt för mycket, blir mest att sitta hemma och bara vara ute för mig själv. Visst låter det kul? :P Om ingen skulle komma hit förståss! Blink blink ;)

Vad ska jag göra idag då? Kanske blir en promenad till mamma och pappa. Har faktiskt inte gått dit nånting den här veckan. Och det är ovanligt! Har faktiskt haft annat för mig, tro det eller ej! Är ju sånt tråkigt väder så vet inte om det blir isen för oss idag?

Om man ska dra på sig ytterkläderna och rasta av hunden så hon blir nöjd för en timma eller två! :) Hon ligger nämligen och blänger på mig just nu eftersom jag satte mig vid datorn istället för att pyssla om henne, haha. Surskallen min! ;)

Kan hända att jag uppdaterar ännu en gång idag från jobbet. Och skriver hur glad jag är, haha!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja de kanske är så. Men jobbaigt att vara utan honom en hel vecka.:D Men de är ju ett tag kavr, hinner säkert ändra oss flera gånger om :)

2008-04-03 @ 13:18:59
URL: http://fibbz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0