Fredag

Idag är det Fredag. Igår var det Torsdag.

Vad gjordes igår? Slappade lite på förmiddagen som vanligt.. Sen där strax efter elva tiden knallade jag och Ebba till mamma för att ha nånting att göra. Ruskigt underbart väder!!! Tror till och med att jag fick mig lite färg i ansiktet när vi gick dit för solen låg då på och brände som aldrig förr! Kan ju alltid hoppas iallafall :)

Stannade hos mamma ett tag, började gå hem där vid kvart i ett tiden ungefär. När vi kommit oss till Rimi så träffade vi Ida, hennes pappa och Akela, så då fick vi promenad sällskap den sista biten hem. Alltid lika trevligt! :) Väl hemma så tog jag tag i disken för en gångs skull.. Ringde även till Försäkringskassan som jag tänkt göra hela veckan. Men nu har jag fått det gjort :) Patrik kom hem efter två tiden och då gick jag vidare till Emma och hjälpte henne bygga ihop hennes tv-bänk. Alltid lika kul med byggsatser från IKEA ;)

Nåväl, efter den proceduren som tog en evighet för att vi gjorde lite fel här och där (HAHA) så gick jag hem strax efter fem tiden. Åt lite mackor och sen for vi på Onoff och köpte Guitar Hero, så nu är Patrik supernöjd!! :) Haha :) Jag har faktiskt inte ens provat spela det ännu, tänkte dra min premiär idag ;) Det ser då jävulskt roligt ut iallafall. Hoppas jag är kung på de där! ;D Iallafall.. Kvällen spenderade jag hos Emelie och såg på tv, lekte med VIlma, pratade en massa som vanligt och åt chokladbollar :) Det var min dag det! :)

Idag vette tusan vad som händer. Ser iallafall ut att bli bra väder idag också så Patrik har lovat mig att vi ska ta en prommis idag eller nå liknanade! :) Och Ebba skulle verkligen behöva få springa av sig. Har inte fått göra det nånting dom senaste dagarna, så hon är full med energi ;)

På tal om hunden så ska jag ta ut henne nu så hon får göra sina behov, vi ses! :)

Kommentarer
Postat av: emelie

vad händer ikväll lisa? :)

2008-04-18 @ 09:30:54
URL: http://em3lie.blogg.se
Postat av: Johanna

Ja, man blir ju som less efter ett tag kan jag förstå..
Åhh, spännande! Snart så... =)

2008-04-18 @ 14:48:36
URL: http://maryinthemorning.blogg.se
Postat av: Jonna

va tusan, säg när du e på björx så kan man ju gå:)

2008-04-18 @ 15:24:59
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0