V.16

Så var jag inne på vecka 16. Tycker tiden går skitfort fast ändå inte! Konstigt de dära.. Nåväl, under jul, närmare bestämt 23 December, så går jag in i vecka 20. Så då har halva tiden redan passerat! Då är det bara "den tjocka perioden" kvar. Haha! ;D Men de går säkert fort de också. Hoppas på det iallafall.

För tillfället så sitter jag på jobbet. Och just nu så är jag spyless! Tycker jag har jobbat ovanligt mycket nu på senaste, om man jämför med tidigare. Men det är bara bra! :) Men jag känner att jag börjar bli lite less faktiskt! Men nästa vecka är jag ledig 3 dagar iallafall, om de inte blir ändrat. Om nu Lördagen dyker upp. Då jobbar jag nog den också! :) Nä, slutpratat jobb. Är ändå bara så tråkigt, haha!

Igår, snacka om tidig kväll alltså! :P Patrik gick och la sig före mig, han hade redan slocknat då jag var in och kollade, och då var klockan 22.40 haha! :) Jag gick och la mig vid elva, och somnade strax efter det. Men skönt var det iallafall :)

Näpp. Nog om mitt liv, för här händer det ju inget kul.
Tjofräs

Kommentarer
Postat av: Anonym

ne men du kan få fika imorgon , kanske inte just tårta men annat finns de kvar... :)
Fredrik skulle försöka ordna en morgontid och komma hem å fara dit med Douglas, så vi får bort dom så fort som möjligt. Om de nu ser bra ut alltså.. :) men ring imorgon om du kommer mot björx :)

2007-11-25 @ 20:45:46
URL: http://fibbz.blogg.se
Postat av: Anonym

Shit vad fort det går. Fatta att du har gått halvvägs vid jul! Det är ju helt sjukt kul! :)

2007-11-26 @ 07:17:15
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: emelie

ojoj snart kommer bebben ;) hihih

2007-11-26 @ 19:24:52
Postat av: Anonym

Man kan aldrig träna för mycket, vi har lååååång väg kvar att gå! :)

2007-11-26 @ 20:09:38
URL: http://rudies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0