Tillbaka på jobbet!

Jajjemen. Då var jag tillbaka på jobbet efter en vecka hemma. Känns hemskt! Hah :) Går så sjukt dåligt idag. Men helt ärligt så orkar jag inte bry mig, så de kvittar hur den här dagen kommer sluta! HAH :D

Helgen har varit bra! I Fredags kväll så var jag och Ebbs förbi hos Suzie och Magnus en sväng och såg på Idol och käkade glass! :) Sen så gick vi hem,  och då fick vi finbesök utav Malin och Thess! ;) Så dom underhöll mig fram till klockan ett. Och då gick jag och la mig och inväntade Patrik :)

I Lördags så for jag på loppisen i Arcus med Elin och Oskar. Blev helt snurrig i huvudet av allt folk, och vi blev inte så långvariga. Vi for istället till storsand med Marie, John och Lycka.. Så att Lycka och Bosse fick leka lite :) Tänkte ta med mig Ebba men märkte att hon inte var hemma när vi skulle hämta upp henne. Haha, knas! ;) Sen på kvällen så gick jag förbi hos Christoffer en sväng, för där var Emelie och Vilma :) Så jag såg på Freaky Friday med dom, sen hem och sussade! :)

Och idag har jag hunnit med en skogspromenad med Ebbs, Marie och Lycka! :) Jättemysigt när alla träden var vita, och marken var täckt med snö! :) Nu vill jag ha julafton!  Hundarna tyckte nog det var superkul med tanke på att dom inte lekt på hundra år för att Lycka haft sin tratt. Men nu är den äntligen borta! :)

Nä, nu ska jag ta och äta upp min chokladbit och fortsätta dricka coca cola! Känner mig hur nyttig som helst! :)
Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Moa

I ditt tillstånd så får man vara onyttig , tycker iaf jag :D

2007-11-11 @ 22:11:36
URL: http://litenmoa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0