Stolt Ebba ägare! :D

Tänkte bara skriva nå snällt om min älskade hund för en gångs skull! Hehe :) Och jag är väldigt stolt över att äga henne, så snäll som hon är. Mot hundar, människor och framförallt småbarn! :) En riktig familjehund. Precis som jag vill ha det!

Tycker även att hon är grymt bra på att gå i koppel. Tyvärr så märks det inte så ofta på grund av att hon inte går så fint i koppel när nån hund är med, haha! :D Och oftast så är nån hund med, men annars så är hon jätteduktig! Det hoppas jag iallafall att Emelie märkte idag?! ;) Känns väldigt skönt att jag även kan ha henne lös väldigt mycket också, så hon får springa och lalla på för sig själv. Däremot så kopplar jag henne alltid då vi möter hundar. Kanske skulle fungera även fast vi möter hundar, men vågar inte riktigt än. Man vet ju aldrig vad de är för någon hund man möter, de är ju inte alltid som alla hundar är snälla hundar.

Så jag är väldigt nöjd med min bästa vän Ebba! :) Fast bättre kan hon bli. Och de vill man ju alltid! Men jag ska inte ha för höga krav heller, de ska ju vara inom rimliga gränser om man så säger.

Såja, då har jag fått lite utlopp över mina hundkänslor! ;) I övrigt så är allt bra med tanke på att jag är ledig nu! Wihoo ;)

Nu ska jag börja göra kvällen. Trött som tusan! :)
Sov gott!

image21
Mammas finaste tjej!! ;)

image22
Ebbs i sommarsolen, och väldigt väldigt liten och söt!! :) Saknar valptiden lite :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lill valparna har ju blivit stora duktiga tjejor nu! Ebba är så fin :)

2007-11-22 @ 07:00:07
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: emelie

jaaaa klart att ebba är jätteduktig :)
det såg jag allt! ;)

2007-11-22 @ 16:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0