Redan?

Så var det Söndag, vilket innebär att jobba! :( Känns tungt, men vafan! Är då verkligen i behov av dessa pengar haha! Så jag får stå ut helt enkelt!!

Helgen har varit rätt lugn och skön :) I fredags for jag och Ebba till Marie och John på kvällen. Var meningen att vi bara skulle vara några stycken, ta de lugnt, dricka lite och spela poker! Tror du det blev så? Eeeh, nej! Kom lite fler folk, så det blev en såkallad fest istället, men de var kul :P Men hade inte mycket att dricka, så det var lungt för min del, var hemma till tolv ungefär..

Sen igår (lördags) så var vi hemma hela dagen lång, var hundvakt till Rex. Kul! :) Han är ju så snäll ;) Så vi tog en promenad till mamma och tillbaka, så fick dom sig en jättesväng! Eller, iallafall Ebba, hon har då aldrig gått fram och tillbaka, bara dit :) Så det var bra träning för henne! Sen på kvällen käkade vi tacos, och sen for vi till Ersnäs och hälsade på. Trevligt var det, men lite tröttsamt! Tycker alltid att de är jag som är nykter, och alla andra dricker, så de är fan tråkigt! Haah. Man kommer som aldrig riktigt in i stämningen! Men de kan man ju ändra på en annan gång ;)

Såja, de var lite utav min helg! Nu ska jag fortsätta denna Söndag med en dusch, ser ut som ett monster! Sen blir det frukost och laga lunch att ta med sig. Kul att ses, hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0