Fredag idag

Och det fina vädret håller i sig! Hääärligt!! ;)

Gårdagen spenderades hos Marie med henne och Thess. Hjälpte till att måla runt fönsterna så dom blev vita och fina! :) (Dom håller på att måla om huset om du inte förtog det? ;P) Riktigt skönt väder var det också, så vi drog till MAX Midgårds uteservering för att käka lunch. Gott var de ;) Hundarna låg i skuggan och slöade, hehe!

Sen på kvällen, rättare sagt från 6-9 så var jag och emma på hundkursen som startade igår! Fast denna gång var det bara teori, så Ebba och Naala var inte med. Men det var ju som ändå rätt lärorikt! :) Längtar till nästa Torsdag då praktiken kör igång. Kul att kolla hur Ebba reagerar på alla hundar. Alla är typ mindre(storleksmässigt) än Ebba och Naala, haha! ;)

Idag händer inte mycket. Hade gärna suttit i solen och glassat, men jag måste tvätta! :( Fast de är inte så värst mycket kvar nu får jag hoppas, hah! :) Sen vette tusan vad som händer, fårse! Patrik och Tobbe skulle iallafall till Boden, men tror inte jag orkar hänga på. Då måste jag börja fixa hundvakt, kändes jobbigt!


Nåväl, de löööööser sig :)


Och idag tar massa folk studenten! Wihooo så kul ;) Själv så har man ju redan gjort det för två år sen! Haha.. Känner mig gammal och grå, och mycket smalare än jag var dååå... HAHA!

Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0