Fiiifan vad jag är glaaaad

SEMESTER!! Kan de bli bättre? Jo, vädret kanske, men annars så ;) Så jäävla skönt. Nu är jag ledig tillochmed den 5:e Augusti ;) Känns huuur bra som helst!

Livet leker för tillfället, för jag slipper jobba. Haha! Och så drar vi iväg imorgon, känns skitbra! Förutom att jag kommer sakna Patrik såklart :( Men jag har ju Ebba med mig! Och så får jag inte glömma bort kära Therese, haha :P Vi ska ha så kul! Förhoppningsvis.. Man kan ju hoppas på lite solsken iallafall. Ser inte så ljust ut nu, men de löööser sig.

Och nu har vi även bokat in Stockholm, så dit far vi på Onsdag och stannar till Torsdag. Blir ingen lång vistelse, men nånting ska man väl ändå hinna med? Typ, festa! ;) Egen lägenhet har vi också! (Förhoppningsvis, inte helt 100% än) Skönt att få vara lite hundledig då också :) Pappa ska ha Ebba så jag får roa mig lite :P


Nåväl, nu för tillfället så håller jag på att tvätta för fullt. Kan ju vara bra att ha med sig lite rena kläder. Ska väl ta tag i disken också, efter frukosten, den ser ut som shit! Eller.. kanske borde diska först så de finns nån tallrik till mina flingor? Hmh.. Sen ska jag en sväng till Marie också och hälsa på. Och så ska jag utnyttja hennes skills på saxen ;) Måste trimma luggen lite, den har blivit så lång.


Nånä, skrivit mycket nu. Vi hörs den 22 Juli ;P Då kommer vi hem! Blir nog inte att nöta så mkt internet där borta. Om de nu inte är dåligt väder såklart ;) TREVLIG SOMMAR

Kommentarer
Postat av: Lycka

Ebbeli, Ebbeli, Ebbeli!! Kom hem nu lilla Ebbeli! Jag vill leka!!

2007-07-21 @ 10:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0