Julafton!

Så var det julafton! ;) Dagen har varit bra. Fast tyvärr väldigt långtråkig! Men de är ju faktiskt så julafton är. Mycket stress inför denna dag, och sen när julafton väl kommer så sitter man bara på arslet, och äter. Haha!! :P

Nåväl, idag har vi varit på isen, ungarna åkte skridskor, jag hade sparken och Ebba sprang! :) Skitskönt, var säkert ute i en timma. Ebba var då trött sen iallafall ;) Sen har vi bara varit inne i princip, tagit de lugnt. Tomten har varit här och delat ut julklappar :) Mycket nöjd blev både jag och Patrik, och ändå är vi inte helt klara. Har ju endast varit hos farmor/farfar. Imogon bär det av till Morfar och hans sambo.

Annars så är allt bra. Var till Valbo igår och handlade mig två st tröjor. Kul med nånting nytt, kommer inte ihåg sist jag handlade nånting till mig själv. Så de var lite småkul! ;)

Nä, nu ska jag väl vara lite social med Patrik och resten. Lämnade han med min tokiga släkt! Mohahahaha ;D Ha de så bra! För det ska vi ha :) Däremot måste jag erkänna att jag redan har lite hemlängtan. Speciellt då jag vet att Emma är hemma nu också! Sjukt länge sen jag tråffade henne nu :(

GOD JUL!!

Kommentarer
Postat av: Moa

Goood Jul! =)

2007-12-24 @ 20:55:51
URL: http://litenmoa.blogg.se
Postat av: Lisa

GOD JUL Hoppas att du har käkat lika mycket som jag. Mådde nyss illa... Men e sugen på en påse chips:) Jag måste vara sjuk HAHA. Men efter nyår blir det stenhårt! Bäst att frossa då man kan!

2007-12-24 @ 23:45:21
URL: http://lajsaminelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0